FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Daňové poradenství a konzultace.

Společnost ekonomických, advokátních a realitních kanceláří.

Externí zpracování a zastupování v INTRASTAT. Nabízíme: - sledování termínů odevzdávání výkazů, písemně nebo elektronicky, dle přání klienta - správnost a úplnost vyplnění - smluvní vztah vytvořený tak, aby vyhovoval cenou i podmínkami oběma stranám - zkušenosti v celní problematice a vykazování mezinárodního obchodu v systému ...

Služby: -daňová evidence -vedení účetnictví

Služby - zprostředkování pojištění

Služby: - správa nemovitostí - správa tepelných zařízení - účetnictví

Služby: - individuální dodávky PC - počítačové sítě - správa a servis LAN a WAN - optimalizace nákladů na telefon a připojení k internetu - návrhy a dodávky sestav mobilních kanceláří - audity - management

Služby: -finanční poradenství -zprostředkování půjček a hypoték -pojištění klientů -oddlužení -realitní činnost -cateringové služby

Činnost: - detektivní služby - firemní a ekonomické prověrky - vymáhání pohledávek - rozhodčí řízení

Daňové poradenství, zastupování, řešení sporů se správcem daně, opravné prostředky řádné i mimořádné, odklady daňových přiznání.

Advokátní kancelář - generální praxe - trestní právo

Advokátní kancelář zaměřující se na právo autorské, občanské a obchodní i mezinárodní. Ochrana průmyslového a duševního vlastnictví.

Služby: -zprostředkování půjček -komplexní služby dlužníkům -finanční poradenství -oddlužení -dražby -vymáhání pohledávek

Ekonomické poradenství Vzdělávací a rekvalifikační kurzy

Služby: -dražby nemovitostí. -realitní činnost.

Služby: -vedení účetnictví -zpracování mezd -daňové poradenství

Investiční a developerská společnost.

Služby: -advokátní a realitní kancelář.

Služby: - přihlašování vozidel - pojišťovací služby

Celoroční péče o soukromé zahrady. Nabízíme: - ekologické pěstování ovoce a jeho prodej - prodej dřevin, substrátů, zeminy a kamene - ochrana fauny při stavebních činnostech - poradenství v zahradnictví.

Advokátní kancelář se zaměřením na právo bytové, občanské, obchodní a trestní.

Advokátní kancelář, advokát: -služby v oblasti obchodního práva.