FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Advokátní kancelář se zaměřením na právo občanské, pracovní, trestní, insolventní a obchodních korporací. Zastoupíme Vás před soudem a na úřadech, vypořádáme spoluvlastnictví a věcná břemena. Pracujeme s cennými papíry a směnkami

Advokátní kancelář Zaměření na právo občanské, obchodní, trestné a rodinné. Řeším rozvody a další jmění manželů. Pracuj i v anglickém jazyce.

Služby: -zpracování daňové evidence. -daňová přiznání. -mzdová agenda.

Činnost: - soudní znalec v oboru ekonomika a strojírenství

Prodej: - pozemky. Výstavba inženýrských sítí, investorská činnost.

Obchodní zástupce Českomoravské stavební spořitelny

Obchodní zástupce Českomoravská stavební spořitelna.

Zpracování účetní a mzdové agendy pro FO i PO. Vedení podvojného i jednoduchého účetnictví. Práce s DPH a daní silniční, spotřební a z nemovitosti. Urovnání skladového hospodářství a evidence majetku.

Advokátní kancelář - obchodní právo i mezinárodní - rozhodčí řízení

Instruktorka Pilates Tvorba vitráží metodou TIFFANY Zpracování daní - daňová přiznání - daňové poradenství Ekonomické poradenství Účetnictví - vedení - poradenství - DPH - mzdy - daňové evidence

Advokátní kancelář, právník, právo: - obchodní - občanské - trestní - rodinné - konkurzní - stavební.

Služby: - účetnictví - daňové poradenství