FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Ekonomické poradenství - zpracování podvojného účetnictví - vedení daňové evidence - vedení mzdové a personální agendy.

Advokátní kancelář - právo občanské, rodinné, pracovní, obchodní, dědické a trestní - právní poradenství, konzultace, zastupování

Služby: - účetnictví - bezpečnostní služby - detektivní služby - reality - reklama

Obchodní zástupce Českomoravská stavební spořitelna.

Advokátní kancelář - právo insolvenční, občanské, obchodní a rodinné rozvody, společné jmění manželů

Znalecké odhady a posudky nemovitostí pro prodej, odpisy, dědictví, darování

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence

Advokátní kancelář - právo bytové, insolvenční, obchodní a rodinné rozvody, společné jmění manželů - právo obchodních společností zakládání, likvidace

Daňové a ekonomické poradenství, vedení účetnictví.

Zpracování - daně daňové poradenství Vedení - účetnictví účetní poradenství.

Služby: -ekonomický servis -vedení účetnictví -daňové poradenství

Leasingové financování osobních a nákladních automobilů, nákladních vozů a jejich přívěsů a návěsů, autobusů a další techniky. Leasing nemovitostí a strojních zařízení.

Vedení účetnictví a daňové evidence. Měření a řízení výkonnosti podniku - poradenství, projekty, lektorská činnost. Finanční a manažerské účetnictví, controlling, daně - semináře, kurzy, lektorská činnost.

Realitní činnost, pojišťovnictví, leasing.

Finanční poradce se zaměřením na financování bydlení formou hypotečních úvěrů a stavebního spoření.

Advokátní kancelář - právo autorské, občanské, obchodní a pracovní

Naše společnost je obchodní společnost, která je rozdělena do tří oborů a to realitní a finanční, dále pak zastavárenská činnost a v neposlední řadě kulturně marketingová činnost. Realitní činnost vznikla z řad jedněch z nejlepších odborníků na finančním a bankovním trhu. Naše zkušenosti, flexibilita a možnosti ve spolupráci s největšími ...

Projektová činnost ve výstavbě Financování. Reality.