FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Pobočka. Skužby: - obchodování s akciemi, cennými papíry - úvěry, půjčky - investice do akcií, derivátů - bankovní služby.

Služby: - účetnictví - poradenství v oblasti hardware a software - správa počítačových sít

odhady nemovitostí, znalecké posudky, inspekce nemovitostí

Auditorské služby Daňové poradenství Vedení účetnictví Likvidace obchodních společností

Zabývá se externím zpracováním účetnictví a související daňovou problematikou. Nabídka prací : •Daňová evidence •Účetnictví •Mzdová agenda •Silniční daň Klienty Účetní kanceláře jsou zejména malé a střední firmy, praktičtí lékaři, řemeslníci. Pro klienty, kteří jsou povinni vést daňovou evidenci, je pro rok 2015 nabízena 20% sleva z cen ...

Nabízíme vedení účetnictví, daňové evidence, účetní poradenství, účetní dohled, výhodný odklad podání daňového přiznání a odklad platby daně, optimalizujeme daňovou povinnost klienta v mezích platné legislativy a kompletní daňové poradenství. Zpracujeme mzdy, personalistiku, vč. zastupování na úřadech a přípravy podkladů pro kontroly či vytýkací ...

Factoring (faktoring) je komplexní produkt řešící klientům financování krátkodobých pohledávek do splatnosti, jejich správu, inkaso a případně zajištění pohledávek pro případ platební nevůle či platební neschopnosti odběratelů. Jednou z hlavních výhod factoringu je, že klient nemusí čekat na zaplacení od odběratele – peníze má okamžitě k ...

Poskytujeme služby v oblasti vedení účetnictví, mezd a ekonomického poradenství. Našim cílem je šetřit Váš čas a starosti spojené s touto oblastí. Zároveň Vám rádi poskytneme důležité informace a poradíme tak, abyste se mohli lépe rozhodovat a řídit svoji firmu. Vždy usilujeme o velmi dobré vztahy a vysoce kvalitní práci za přijatelné ceny.

Služby: -vedení účetnictví. Školení, kurzy: -účetnictví.

Advokátní kancelář - generální praxe