FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Soudní znalec - obor ekonomika - ceny a odhady motorových vozidel

Advokátní kancelář - právo občanské, obchodní, trestní, pracovní a správní

Prodej : - bílá technika - chladničky - mrazničky - automatické a vířivé pračky - odstředivky (ždímačky) - náhradní díly ke spotřebičům - díly k výčepnímu zařízení Opravy záruční a pozáruční : - všechny typy chladících zařízení - automatické i vířivé pračky - sporáky, bojlery, televize, videa. - Odvoz do 10 km ...

Služby: -finanční poradenství -znalecké posudky z oblasti ekonomiky -správa a vymáhání pohledávek Pronájem: -nemovitostí -byty -nebytové prostory

Služby: - účetnictví - daňové poradenství

Tržní oceňování nemovitostí Příprava smluvních podkladů pro převod nemovitostí včetně odstraňování právních vad na nich

Služby - vedení účetnictví - mzdová agenda - daňová agenda

Služby - poskytování nebo zprostředkování spotřebitelského úvěru

Služby: -vedení účetnictví. -vedení daňová evidence. -zpracování mezd. -zpracování daňového přiznání.

Znalecké odhady: -odhady motorových vozidel. -odhady specializovaných strojů.

Služby: -daňové poradenství -ekonomické poradenství -účetnictví

Služby: -finanční -managemet v lékárenství -grantový a dotační management

Advokátní kancelář Obchodní a občanské závazkové právo Rodinné a bytové právo Správní a ústavní řešení. Zastupování v konkurzech.

Daňové poradenství Účetnictví a mzdová evidence

Advokátní kancelář Postaráme se o vyřízení problémů s: - nekalou soutěží - ochranou osobnosti - restitucemi - nadacemi Dražby

Daňové poradenstvÍ a vedení účetnictví.

Daňový poradce Specializuji se na: Daň z příjmů právnických a fyzických osob a z přidané hodnoty Leasing Silniční daň Daň z nemovitých věcí a z nabytí nemovitých věcí Mezinárodní zdanění Daňová evidence a účetnictví.

Odhady nemovitostí Technický dozor při stavbách. Realizace staveb, střech a fasád

Činnost účetních poradců Daňová evidence Mzdové účetnictví. Evidence hmotného a nehmotného majetku. Zastupování na úřadech.