JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Společnost OMNIA OFFICIUM s.r.o. se zabývá vedením účetnictví a účetním poradenstvím.

Advokátní kancelář: Služby: - právní - specializace na oblast pracovního práva.

Firma PANTHERA REALITY s.r.o. se zabývá na finanční služby, úvěry, investiční služby, ekonomické a finanční poradenství

Poradenství: - daňové - účetní - ekonomické - finanční. Služby: - zpracování - daňové přiznání - vedení účetnictví - zpracování - podklady pro úvěr.

Služby: -komplexní správa veškerých nemovitostí (byty, objekty obchodní, provozní) -vedení hospodaření a účetnictví, samostatně pro jednotlivé objekty a vlastníky -správa bytů všech forem vlastnictví (obecní, státní, privátní, družstevní) -činnost realitní kanceláře -prodej a zprostředkování prodeje -koupě pozemků ...

Pojišťovací kancelář. Pojišťovací makléř.

Naše směnárna zajistí výhodný prodej a nákup valut za aktuální kurzy ČNB. Nakoupíte u nás měny, jako je: -EUR -USD -SKK -GBP -CHF -NOK -SEK -DKK -HUF -PLN -HRK -JPY.

Soukromá moravská směnárna spol. s r.o. zajišťuje výhodný prodej a nákup valut a cizích měn, jako je: -EUR -USD -CHF -GBP -HRK -HUF -AUD -BGN -DKK -JPY -CAD -NOK -PLN -SEK

Soukromá moravská směnárna spol. s r.o. - směnárna Hodonín Exchange - poskytuje prodej a nákup valut. V naší směnárně provádíme nákup a prodej valut, jako jsou například eura nebo maďarské forinty. Směnit valuty ve výhodných kurzech můžete v některé z našich poboček, a to v Hodoníně, Veselí nad Moravou nebo Kyjově.

Advokátní kancelář. Poskytování právní pomoci ve věcech: - občanskoprávních - pracovních - rodinných. Řešení právních problémů. Obhajování v trestních záležitostech. Sepisování smluv kupních, darovacích.

Služby. Zajistíme: -výrobu a distribuci výplatních pásek -zřízení bankovního účtu pro odesílání mezd -zasílání plateb na účty zaměstnanců -archivaci podkladů. Kancelář společnosti: Aktivia s.r.o. Polívkova 4 621 00 Brno

Mgr. Libor Vysloužil se zaměřuje na poradenství v oblasti financí, hypoték, pojištění, spoření a investičních produktů.

Mgr. Jana Zesevičová provozuje advokátní kancelář se zaměřením na občanské, trestní, insolvenční, obchodní a rodinné právo.

Investor výstavby: -řadové rodinné domky. Nabídka prodeje do osobního vlastnictví.

Advokátní služby, občanské a obchodní právo, právo nemovitých věcí, správa a vymáhání pohledávek, právo obcí a specifika, vycházející z obecního zřízení a správního práva, korporátní právo, trestní právo.

Služby: -penzijní připojištění -hypoteční úvěry -stavební spoření -pojištění -investice.

Služby: - finanční půjčky, vyplácení exekucí, právní poradenství Stavební činnost: - rekonstrukce bytů, - výstavba RD na klíč.

Zástupce leasingové společnosti. Služby: - finanční leasing (automobily, stroje a zařízení - úvěry - hypotéky - operativní leasing - zpětný leasing.

Služby: - tisk - polygrafické služby - účetnictví - úklidové služby

Služby: -životní pojištění -pojištění privátního majetku a odpovědnosti -cestovní pojištění -havarijní pojištění -povinné ručení -pojištění podnikatelů -stavební spoření -hypoteční úvěr -penzijní připojištění.

Služby: -životní pojištění -pojištění privátního majetku a odpovědnosti -cestovní pojištění -havarijní pojištění -povinné ručení -pojištění podnikatelů -stavební spoření -hypoteční úvěr -penzijní připojištění.

Činnost: - daňové poradenství - zpracování daňových přiznání - vedení účetnictví a daňové evidence - mzdy a personalistika - zastupování před správcem daně

Výkup starého dřeva. Stavební úklid. Zemní, výkopové práce.