FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Daňové poradenství - zpracování daňového přiznání. Vedení - účetnictví - daňová evidence.

Nabízím pomoc v oblasti seberozvoje a alternativní léčby pomocí havajského učení a technik Ho´oponopono: - semináře a terapie pomocí havajského učení Ho´oponopono - kurzy a léčení Ho´oponopono - léčivé havajské a relaxační masáže Ho´oponopono

Zprostředkování - pojišťovací služby - Hasičská vzájemná pojišťovna

Povinné ručení - porovnání a online sjednání. Srovnání sazeb všech pojišťoven a následné jednoduché sjednání pojištění zvládne každý. Kalkulačka povinného ručení ušetří nejenom peníze ale i Váš čas. Rady při změně pojišťovny.

Vedení účetnictví společenství vlastníků domu.

Naše služby: - vedení účetnictví a daňové evidence - komplexní ekonomické poradenství a služby - daně, daňová přiznání - mzdy - personalistika - zakládání společností - posouzení stávajících a návrhy nových smluvních vztahů - zastoupení klienta při všech jednáních.

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence

- daňový poradce Daňový poradce poskytuje právní pomoc a finančně ekonomické rady ve věcech daní, odvodů, poplatků a jiných podobných plateb, jakož i ve věcech, které s daněmi přímo souvisejí.

Pojištění. Penzijní připojištění. Stavební spoření. Smluvní partneři.

Služby: - administrativa - vedení účetnictví.

Vývoj, aplikace: - ekonomický software (SW) - informační systémy pro řízení firem a organizací (firemní informační systémy). Účetní firma: - vedení, zpracování učetnictví.

Obchodní zástupce - Českomoravská stavební spořitelna

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence

Vedení - mzdové účetnictvíporadenství

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence