FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Služby a servis: -oblast finančního poradenství.

Obchodní zástupce - Českomoravská stavební spořitelna

Advokátní kancelář. Obchodní, rodinné, pracovní, občanské, trestní a správní právo. Exekuce, rozhodčí řízení.

Advokátní kancelář : - právo softwarové - obchodní - správní a telekomunikační - ochrana průmyslového a duševního vlastnictví

Obchodní zástupce - Českomoravská stavební spořitelna

Služby: -komplexní vedení účetnictví pro malé a střední i velké firmy -vedení daňové agendy -mzdy a personalistika

Pečlivě zpracujeme Vaše účetnictví, daňovou evidenci, mzdy, účetní závěrky, přiznání DPH, souhrnná hlášení, přenesená daňová povinnost, přiznání k dani silniční, nově i intrastat. Zastupujeme na úřadech státní správy. K vedení účetnictví používáme vlastní účetní software, našim klientům je k dispozici bezplatně. Máme zkušenosti od roku 1996, ...

Advokátní kancelář - zejména právo trestní, obchodní, občanské a rodinné, sepis kupních a darovacích smluv, advokátní úschova apod.

Vedení: -účetnictví a daňové poradenství, -mzdové a personální agendy. Daňová přiznání a ostatní ekonomické služby.

Realitní služby s právním servisem. Finanční poradenství. Ocenění nemovitostí.

Advokátní kancelář. Zaměření: - obchodní právo - trestní právo - občanské právo - rodinné právo - pracovní právo - ústavní a správní právo - exekuční řízení, vymáhání pohledávek.

Soudní znalec Znalecké posudky, odborné posudky ceny a odhady: - stroje a zařízení, včetně nářadí jakéhokoliv průmyslového odvětví - zemědělská a manipulační technika - motorová vozidla a přípojná vozidla - výpočetní technika - kancelářská technika

Znalec, účetnictví, správa. - kompletní vedení účetnictví firmy, OSVČ, malého podniku, sdružení: - jednoduché - podvojné - mzdové.

Realitního makléř, prodej a pronájem: - byty - rodinné domy - chaty

-Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Poskytování technických služeb -Výroba textilií, textilních výrobků, oděvů a oděvních doplňků -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Velkoobchod ...