FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Mediační činnost Lektorská činnost v oblasti komunikace, vyjednávání a řešení problémů, osobnostního rozvoje, motivačních programů a pedagogiky - facilitace

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence

Advokátní kancelář - občanské a obchodní právo

Advokátní kancelář - generální praxe - občanské a obchodní právo

Potřebujete peníze? Nabízíme férové půjčky bez poplatků Také vám můžeme zajistit nejvýhodnější povinné ručení, havarijní pojištění, hypotéky, přeúvěrování závazků RYCHLE, LEVNĚ, SERIOZNĚ

- daňový poradce, právní pomoc a finančně ekonomické rady ve věcech daní, odvodů, poplatků a plateb

Bezpečnost práce BOZP: -vyhledávání, hodnocení a prevence rizik -kategorizace prací -školení vedoucích zaměstnanců a zaměstnanců -školení řidičů -školení v oblasti: -dřevoobrábění, kovoobrábění -stavebnictví, autodopravy -zemědělství, školství, zdravotnictví -motorové pily atd. -zpracování zásad bezpečné práce ...

Vedení účetnictví a zpracování auditů.

Internetový portál pro poradce a ty, co hledají pomoc. Poradenství všech oborů – marketing, management, komunikace, Public Relations, média, Human Resources, kvalita - systémy kvality, bezpečnost a požární ochrana, six sigma, lean manufacturing, ekologie, normy ISO, certifikace, internet, psychologie, psychoterapie, finance apod. Je určen pro ...

Ekonomické poradenství Vedení -účetnictví -daňové evidence.

Vedení - účetnictví - daňová evidence - mzdová agenda.

Primárně se zabýváme odkupem skladových zásob a jejich následným prodejem dále.

Finance. Půjčky. Úvěry. Hypotéky. Konsolidace.

Komplexní služby v oblasti vedení účetnictví, daňové evidence, zpracování mezd a daňových přiznání.

Pojišťovací agent. Sjednávám životní, majetkové, cestovní, havarijní a podnikatelské pojištění. Zaměřuji se také na povinné ručení. Zprostředkuji stavební spoření, hypoteční úvěry a penzijní spoření. Možnost sjednání on-line.

Poradenství Kooperativa pojišťovna a.s.

Pojištění majetku a osob v oblasti povinného ručení, úrazu, životního pojištění, rodinných domů, domácností a průmyslového pojištění.

Ekonomické poradenství Pořádání - dobrovolné dražby Realitní kancelář Realitní kancelář Pořádá - kurzy - školení

Obchodní zástupce - Českomoravská stavební spořitelna

Soudní znalec Projektování a posuzování průmyslové vzduchotechniky, kompresoroven, kotelen a strojírenských technologií. Vypracovávání odborných posudků a rozptylových studii pro ochranu ovzduší. Vypracovávání hlukových studii a autorizované měřeni hluku.