FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Advokátní kancelář - právo bytové, občanské a rodinné rozvody, společné jmění manželů - nezletilé děti péče, výživné

Výkon advokacie: - poskytování právních služeb.

Advokátní kancelář: - občanské právo - trestní právo - obchodní právo - rodinné právo - pracovní právo.

Advokátní kancelář - obchodní a správní právo

Advokátní kancelář - právo zdravotnické, občanské, obchodní, ústavní a správní - ochrana osobnosti

Advokátní kancelář - právo občanské, rodinné rozvody, společné jmění manželů a trestní

Práce: -veškeré geodetické: -pro občany, úřady, stavební firmy. Služby soudního znalce. Realitní kancelář. Zprostředkování, prodej: -nemovitosti - rodinné domy, pozemky.

Finanční poradenství. Zprostředkování stavebního spoření, penzijního připojištění a pojištění majetku, života.

Externí účetní na ŽL. Vedení podvojného i jednoduchého účetnictví. Kompletní zpracování včetně přiznání k DPH. Nabídka služeb je určena pro fyzické i právnické osoby.

Vedení účetnictví a mezd. Daňový poradce. Úspěšné účetní programy.

Finanční poradenství: TOUREX – Turistik & Handel, AG -zhodnocení vklady, vklad-až 18, 25% p.a. -poskytování úvěry-krátkodobé-až 3%. Vedení účetnictví, evidence pro tuzemské i zahraniční právnické a fyzické osoby. Účetní poradenství-zpracování podkladů pro poskytnutí úvěrů. Obchodní činnost. Správa a vymáhání pohledávek. Detektivní ...

Služby: -vedení účetnictví -příjem on-line objednávky tisku letáků s možností roznosu do poštovních schránek firem, nebo domácností.

Účetní a daňový servis: -zpracování jednoduchého a podvojného účetnictví včetně styku s úřady.

Služby, poradenství: - zpracování účetnictví - účetní, ekonomické poradenství - vedení mzdové a personální agendy - zpracování daňových přiznání ke všem daním.

Poskytuji advokátní služby ve všech oblastech práva - trestní právo, občanské právo, rodinné právo, obchodní právo, správní právo. Specializuji se na dopravní trestné činy, přestupky a zastupování poškozených z dopravních nehod.

Služby, ekonomické poradenství: -řešení pohledávek, závazků: -vymáhání, započítávání, odkup pohledávek -postupování pohledávek (nákup, prodej) -zápočty pohledávek a závazků -internetová burza pohledávek -ekonomické poradenství -řešení krizových situací -účetní a daňové poradenství.

Služby: -obchodní -finanční - úvěry, hypotéky, pojištění aj. -zprostředkovatelské -komplexní reklama - ofsetový, digitální tisk, řezaná grafika.

Účetnictví: -vedení daňové evidence -vedení podvojného účetnictví -mzdové účetnictví -zastoupení Vaší firmy při jednání s úřady tj. kontroly na úřadech -dodání veškerých dokladů na úřady -pomoc při zařizování na úřadech při zakládání firmy včetně Živnostenského úřadu -možnost docházení do Vašich firem -účetní ...

Ekonomické poradenství Zprostředkování prodeje nemovitostí Průzkum trhu. Realitní kancelář, reality.

Vedení účetnictví a daňové evidence a zpracování mezd a agendy sociálního a zdravotního pojištění.