FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Prodej výpočetní techniky. Poradenství: -daňové -právní -podnikatelské. Účetnictví a kontrola. Výzkum trhu a veřejného mínění.

Stavební a životní pojištění, majetková pojišťovna, hypoteční banka.

Poradenství: -účetní -organizační -ekonomické. Služby: -kompletní vedení účetních agend -zajištění kontaktů s úřady včetně zastupování -účetní a daňové poradenství -daňová přiznání.

Finanční služby bez poplatků. Celá ČR.

Naše společnost se specializuje na poskytování komplexních účetních a daňových služeb. Pro to, aby naši zákazníci měli možnost využívat kvalitní služby za příznivou cenu a být si absolutně jisti vysokou úrovní služeb, zkombinovali jsme v jednom týmu zkušené odborníky z různých příbuzných oborů. Klademe důraz na vysokou úroveň poskytovaných ...

Finanční poradenství: -stavební spoření se státní podporou -penzijní připojištění se státním příspěvkem -životní pojištění (včetně kapitálového životního a investičního životního pojištění) -programy daňových úlev (důchodové pojištění) -pojištění majetku -úvěry ze stavebního spoření -hypoteční úvěry -služby pojišťovacího ...

Mezinárodní daňové poradenství: - aktivní daňové poradenství se zaměřením na mezinárodní problematiku a mezinárodní daňové plánování. Zakládáme offshore i onshore společnosti.

Stavební spořitelna. Jen od nás dostanete nadstandard: nabízíme rychlé překlenovací úvěry, výhodné stavební spoření s vysokým výnosem, úvěr ze stavebního spoření a řadu akčních nabídek, které Vás osloví! Vaše HYPO stavební spořitelna

Daňové poradenství - zpracování daňových přiznání Ekonomické poradenství - finanční poradenství v oblasti cash - flow Účetní poradenství - vedení účetnictví - daňova evidence - komplexní zpracování mezd a personalistiky

Poskytujeme nebankovní půjčky z vlastních zdrojů pro zaměstnané, podnikatele, ženám na MD i důchodcům. Požádta lze prostřednictvím on - liine žádosti na našich webových stránkách. Působíme V Čechách i na Moravě. Půjčky nabízíme v hodnotě od 5.000 - 250.000, - Kč. Výhodné měsíční splátky.

Služby. -jednoduché a podvojné účetnictví -mzdy -poradenství -ekonomické, organizační, účetní, daňové -daňová přiznání -spolupráce s právníkem.

Pojišťovací makléř. Služby: -pojišťění: -movitostí, osob -konzultace, poradenství v oblasti pojištění.

Advokátní kancelář - generální praxe - právo občanské, obchodní a rodinné rozvody, společné jmění manželů Výkon rozhodnutí zástavy, vymáhání pohledávek

Advokátní kancelář - obchodní právo - ochrana průmyslového a duševního vlastnictví

Vedení účetnictví. Poradenství v oblasti daní, podnikání a řízení.

Zpracování - daňová přiznání Vedení - účetnictví - daňová evidencezpracování mezd Zpracování dat

Vedení - účetnictví - daňové evidenceposkytuje - poradenství

Poradenství - ekonomické - finanční Poradenství - právní