FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Služby: - hypoteční úvěry - vyplácení exekucí - stavební spoření - oddlužení.

Finanční poradenství, konzultace Zprostředkování financí Investiční činnost Obchodní činnost - nákup a prodej cementu, ropy, nafty, derivátů, barevných kovů

Obchodní zástupce Českomoravské stavební spořitelny. Stavební spoření, poskytnutí úvěru na bydlení.

Služby: -vedení účetnictví: -jednoduché, podvojné -mzdy, mzdové účetnictví -rekonstrukce účetnictví i zpětně -zastupování na úřadech, bankách -zastupování na: -finanční úřad -správa sociálního zabezpečení -zdravotní pojišťovny -zpracování ekonomických analýz -poradenství: -podnikatelské projekty -marketingové ...

Hájíme zájmy svých členů při vyjednávání se zaměstnavatelem. Zastupujeme je při kolektivním vyjednávání a v BOZP. Poskytujeme právní zastoupení v pracovněprávních sporech a právní poradenství v ostatních oblastech.

Působíme v oblasti poradenských služeb: - grantové, finanční a organizační poradenství - organizační zajištění zadávání veřejných zakázek a s ním spojené poradenství - odávky technologií pro čistírny odpadních vod a realizace staveb, čímž se snažíme dosáhnout maximální komplexnosti nabízených služeb.

finanční poradenství, konzultace, hypotéky, pojištění, investice

Zajišťujeme komplexní služby v oblasti finančního účetnictví.

Charitativní činnost. Služby: - sociální a právní poradenství.

Účetní firma. Služby: -zpracování, vedení účetnictví -vedení daňové evidence, zpracování daňového přiznání, daně -vedení mzdové agendy, mzdy -finanční kontrola hospodaření firem -vypracování znaleckých posudků -ekonomické poradenství -daňové poradenství -zastupování na úřadech - jednání s úřady práce, se zdravotními pojišťovnami a ...

-Činnost organizačních a ekonomických poradců

Znalecké posudky: -ekonomika: - oceňování podniků a nepeněžité vklady do majetku - ceny a odhady, oceňování strojů, výrobních zařízení - ceny a odhady motorových vozidel - ceny a odhady letecké techniky - ceny a odhady pro věci movité -strojírenství: -posuzování technického stavu strojů.

Naše společnost se představuje jako rodinná firma zabývající se obchodem a službami. Firma vznikla 5. 12. 2002 jako Stavební společnost se zaměřením na rekonstrukce rodinných domů, po čase byly na firmu kladeny nároky v oblasti výstavby staveb na klíč. Abychom uspokojili poptávku rozhodli jsme se rozdělit firmu na dvě základní části: - ...

Společnost Cemstar s.r.o. poskytuje krátkodobé a dlouhodobé půjčky a úvěry z vlastních zdrojů, které jsou určeny pro. - zaměstnance - nezaměstnané - důchodce.

Investiční činnost v oblasti Private Equity. Investice do malých a středních firem výrobních a obchodních firem, a realit.

Daňové poradenství Vedení - účetnictví i mzdové - daňové evidence

Služba škole: -zásobování škol školními pomůckami. Prodej: -školní pomůcky a zboží -papír, psací potřeby -sportovní potřeby -nábytek -čistící prostředky -učebnice. Další služby: -správa počítačových sítí, sítě -půjčování stroje na broušení parket a mytí linolea -prodej ISIC karty-Brno -prodej programy Microsoft v rámci ...

Vedení účetnictví a daňové evidence, zpracování mezd, personalistika firmy, zpracování všech typů daňových přiznání, účetní poradenství, zastupování klientů na úřadech.

Komlexní finanční poradenství v oblasti hypoték, pojištění a investic.

Daně, účetnictví: -řešení daňových problémů -všechny druhy daní -daňové zastupování -daňová optimalizace -vedení účetnictví včetně mezd.

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence, zpracování mezd

Účetnictví, daňové evidence.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků Poskytování nebo zprostředkování spotřebitelského úvěru