FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Pobočka. Advokátní kancelář. Právní služby: - obchodní právo - trestní právo - správní právo - občanské, rodinné, pracovní právo - vymáhání pohledávek - insolvence - veřejné zakázky - ověřování podpisů - advokátní úschova finančních prostředků. Sídlo firmy: - Dělnická 434/1a, Havířov - Město.

Advokátní kancelář. Právní služby: - obchodní právo - trestní právo - správní právo - občanské, rodinné, pracovní právo - vymáhání pohledávek - insolvence - veřejné zakázky - ověřování podpisů - advokátní úschova finančních prostředků.

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence

Služby: - finanční poradenství - oddlužení - realitní kancelář - hypotéky, půjčky. Prodej: - palivové dřevo, dříví.

Vedení účetnictví, daňová evidence. Zpracování mezd.

Advokátní kancelář. Obchodní právo Občanské právo Pracovní právo Rodinné právo Další právní služby: ověřování podpisů, úschova financí, atd.

Manikůra, pedikůra. Školící středisko. Prodej materiálu. Služby soudního znalce v oboru.

Provoz pojišťovací a znalecké kanceláře.

Advokátní kancelář JUDr. Lenky Vidovičové nabízí svým klientům právní služby na profesionální úrovni. Poskytujeme kompletní právní služby z oblasti občanského práva, rodinného práva, práva obchodní společnosti, obchodních závazkových vztahů, konkurenčního práva, insolvenčního práva, autorského práva a práv příbuzných. Zabýváme se také nemovitostmi ...

Realizace obchodů s cennými papíry na amerických burzovních trzích NYSE, NASDAQ, AMEX a mimoburzovních OTC.

Nabídka zpracování a vedení účetnictví, daňové evidence, mzdové a personální agendy. Poskytování účetních konzultací.

Advokátní kancelář - právo obchodní, závazkové, občanské a pracovní - nemovitosti - telekomunikace - veřejné zakázky

Advokátní kancelář. Zaměření: - právo obchodní, závazkové, občanské a pracovní - nemovitosti - telekomunikace - veřejné zakázky.

Účetnictví: -vedení a související dokumentace -personalistika a mzdy -vedení daňové evidence.

Advokátní kancelář: -právo obchodní, občanské, pracovní, trestní, rodinné a správní -založení, změny, rušení obchodní společnosti -převody nemovitostí, bytů, nájemní vztahy -vymáhání pohledávek -ochrana spotřebitelů -zpracování smluv všech typů -vymáhání pohledávek -konkurz -likvidace.

Geodetické práce: - geometrické plány - vytyčování vlastnických hranic pozemků - mapové podklady - inženýrská geodézie (např.vytyčování základů budov). Znalecké posudky: -odhady cen pozemků a porostů.

Služby v oblasti finančnictví, oddlužování osob, nabídka spolupráce a přivýdělku, reality, řešení exekucí. Oddlužení bez zástavy: Oddlužení bez zástavy nemovitosti je procesně náročnější na zpracování, čas a na množství úkonů, které je nutné provést pro Vaše celkové oddlužení. Nejedná se o jednorázový proces. K Vašemu úspěšnému oddlužení je ...

Poskytuje - stavební spoření - úvěry ze stavebního spoření, hypotéky - pojištění života, majetku, autopojištění - bankovní účty - investice Bankovní poradce - Modrá pyramida stavební spořitelna

Zabýváme se prováděním dobrovolných a nedobrovolných dražeb movitého majetku, bytů, činžovních a rodinných domů, chat, chalup, nemovitého majetku a pohledávek. Dále se zaměřujeme na veřejné výběrové řízení nájmů bytových, nebytových prostor a pozemků pro Prahu a Středočeský kraj.

Poskytujeme komplexní služby v oblasti: - účetnictví - finance - právní poradenství v oblasti daní, ekonomiky a auditu.

Ekonomické poradenství Organizační poradenství Vedení - jednoduché a podvojné účetnictví - mzdy - personalistika, účetní, poradenství

Veřejné zakázky. Veřejná podpora. Energetika.

Advokátní kancelář - právo občanské, obchodní, pracovní, rodinné rozvody, společné jmění manželů a trestní