FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Pojišťovací agent (poradce) Česká pojišťovna a.s. Pojišťovací služby: - cestovní pojištění - pojištění bytu a domácnosti - povinné ručení - pojištění domu a stavby - havarijní pojištění - pojištění chaty a chalupy - pojištění odpovědnosti - životní pojištění - úrazové pojištění - penzijní připojištění. Možnost sjednání ...

Komplexní služby v oblasti účetnictví, daní a auditu, čitelná a perspektivní pro vlastní zaměstnance.

Finanční služby. Pojištění. Investice.

Finanční poradce pro Českou pojišťovnu. Vytovoření finančního plánu - zefektivnění finančního portfolia klientů. Pro: Reiffeisenbank, K.B, ČP Invest - pojištění - hypotéky - investice - stavební spoření - penzijní fondy.

Daňové, účetní a ekonomické poradenství a služby Pořádání kulturních, sportovních, kongresových a společenských akcí Reklamní agentura

Poradenství: -organizační -ekonomické -daňové. Vedení: -personální agenda -mzdová agenda.

Českomoravská stavební spořitelna. Financování bytových potřeb-úvěry ze stavebního spoření, hypotéční i spotřebitelské. Finanční poradenství v oblasti zabezpečení na stáří, investic a pojišťovnictví.

Nabízí: - uzavírání smluv o stavebním spoření - vyřizování úvěrů a meziúvěrů ze stavebního spoření - bezplatný poradenský servis - možnost práce v nejlepší a největší stavební spořitelně - ukončení stavebního spoření po 5-ti letech výpovědí - veškerá související agenda-změny ve smlouvách.

IPC Jevíčko. Stavební spoření. Informační kancelář, poradenství.

Českomoravská stavební spořitelna, a.s. Informační a poradenské centrum. Služby: -komplexní poradenství v oblasti spoření s Liškou -úvěry, meziúvěry -modely splátek apod. -životní pojištění - pojištění nemovitostí, domácnosti a odpovědnosti - hypoteční úvěry bankovní účty spotřebitelské úvěry

Informační a poradenské centrum. Českomoravská stavební spořitelna. Obchodní zastoupení pro Střední Čechy. Spoření s liškou. Informační a poradenské centrum.

Informační a poradenské centrum. Českomoravská stavební spořitelna.

Českomoravská stavební spořitelna. Poskytování spořitelních a bankovních služeb. Pobočky Liberec: - Třída 1. Máje 342 - tel.: 485 106 070; 603 513 756 - e-mail: ipc-liberec3@cmss-oz.cz - Dům kultury, Soukenné Nám. 613 - tel.: 602 836 825; 485 172 441-3 - e-mail: ipc-liberec@cmss-oz.cz Pobočka Česká Lípa: - Jindřicha z Lipé ...

Českomoravská stavební spořitelna, a.s. (ČMSS): -spoření s liškou (liška): -uzavírání smluv -úvěry, meziúvěry -státní bezúročné půjčky.