FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Vedení účetní agendy, nákup a prodej, propagační a reklamní činnost, pronájem (učebny, PC), technicko - administrativní práce, zprostředkování obchodu a služeb.

Pojišťovna. Pobočka. Pojištění: - životní - úrazové - důchodové - penzijní - odpovědnosti občanů - domácností a budov - cestovní - hypotéky Povinné ručení a havarijní pojištění. Pojištění majetku firem a podnikatelů. Pojištění odpovědnosti firem a podnikatelů.

Advokátní kancelář JUDr. Ing. Martina Janouška, sídlícího v Praze a majícího pobočku v Hradci Králové, nabízí svým klientům díky mnohaleté znalosti domácího právního a podnikatelského prostředí právní služby na mezinárodní úrovni za současného respektování tuzemských cen. Právní poradenství této kanceláře mohou využívat jak tuzemské, tak i ...

Advokátní kancelář. Právní služby: -firemní, obchodní právo -stavební práce -občanské právo -náhrada škod -správní právo -rodinné právo. Finanční zdroje: -investiční poradenství pro území Španělska -podnikatelské a průmyslové pojištění -tuzemské a zahraniční úvěry -podpora podnikání v ČR a EU. EPP: -vypracování ...

Znalecké posudky, projekty, realizace a údržba zeleně, dozorování a taxování činností v zemědělství, zahradnictví a lesním hospodářství . Dodávka a servis strojů, zařízení a pomocných materiálů pro zemědělství, zahradnictví a lesnictví.

Advokátní kancelář - občanské a obchodní právo - právo obchodních společností zakládání, změny

Daňové poradenství Vedení účetnictví - mzdy Zakládání a likvidace společností Insolveční poradenství

-Právnická kancelář- sdružení prosazující spravedlivé, úplné a právně nezpochybnitelné narovnání vzniklé situace

Právo: - rodinné - pracovní - trestní.

AMSA REAL se zabývá prodejem realit, bytů, domů, pozemků a průmyslových areálů. Realizujeme dobrovolné dražby, připravujeme dražby pro jiné dražební společnosti. Máme vlastní aukční síň. Realizujeme developerské projekty.

Advokátní kancelář - právo občanské, obchodní a pracovní

Správa a vymáhání pohledávek Investorská činnost Analýza trhu pohledávek

Účetnictví - vedení - daňová evidence - poradenství

Advokátní kancelář - generální praxe - slovenské právo

Oceňování majetku. Soudní znalec, obor ekonomika, odvětví ceny a odhady, specializace nemovitost.

Advokátní kancelář: - právo insolvenční, občanské, obchodní a trestní.