FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Advokátní kancelář - právo občanské, obchodní, pracovní a trestní

Zabýváme se prodejem ready made společností, poskytováním virtuálních sídel, správou datových schránek, účetnictvím, daňovým poradenstvím, tvorbou webových stránek a jinými službami, které firmám pomáhají v jejich podnikání.

Co musím udělat pro získání půjčky? Vyplnit on-line žádost na těchto webových stránkách. Do 24 hodin budete kontaktováni na mobilní telefon. Tuto půjčku od nás získává 8 z 10 klientů! Od 10 000, - Kč do 5 000 000, - Kč.

Nabízíme: - nadstandardní servis v oblasti finančního poradenství.

Zprostředkování pojištění všech druhů podnikatelských, průmyslových a občanských rizik včetně penzijního připojištění.

Zámečnictví. Výroba: - mříže - vrata - ploty - protopožární desky Účetnictví: - daňového účetnictví - zpracování DPH - silniční daně.

Činnost podnikatelských, finančních, organizačních a ekonomických poradců

Kontaktujte nás na bezplatné informační lince Finanční skupiny ČS: 800 207 207 FLEXI životní pojištění PRO JISTOTU. Flexibilní pojištění • FLEXI životní pojištění • Flexibilní životní pojištění JUNIOR Kapitálové pojištění • Kapitálové životní pojištění KAPITÁL Úvěrová pojištění • Úvěrové životní pojištění HYPOTÉKA • Pojištění k ...

Potřebujete notářské služby v Praze 2 a okolí? Obraťte se na nás! Nabídka notářských služeb ve všech oblastech obchodního a občanského práva, zejména osvědčování valných hromad obchodních korporací, sepisování kupních, darovacích, manželských smluv, závětí, ověřování podpisů a shody listin, poskytování výpisů a veřejných evidencí (katastru ...

Zakládání a řízení soukromých společností, vyhledávání a analyzování vhodných investičních příležitosti, financování projektů formou kapitálového vstupu a přispívání k navyšování hodnoty podniků.

Zabýváme se daňovým plánováním a poradenstvím. Nabízíme správu a vedení účetnictví.

Advokátní kancelář - právo bytové, občanské, obchodní, rodinné rozvody, společné jmění manželů a korporátní

E - konzultant - vyznejte se ve Vašich penězích: - pomáháme vytvářet a ochraňovat rodinné a osobní bohatství našich klientů za účelem splnění jejich životních cílů. - pomáháme lidem stát se rentiéry bezpečnou a jednoduchou cestou. Mezi naše klienty zpravidla patří lékaři, vyšší státní úředníci, manažeři a majitelé soukromých firem.

Nabízím vedení podvojného účetnictví, mezd a daňového přiznání.

Advokátní kancelář - právo autorské, občanské, obchodní, stavební a trestní

Advokátní kancelář - právo horní, obchodní a správní