FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Investiční tipy, videozprávy a další informace ze světa akcií, dluhopisů, měn, komodit a fondů. Investiční web - inspirace pro úspěšnou investiční strategii.

Ekonomické služby: -komplexní vedení účetnictví -zpracování mezd včetně personalistiky -daňová přiznání -ekonomické a finanční poradenství -zpracování podkladů k žádostem o bankovní úvěry.

Bezplatná právní poradna pro poškozené a oběti trestné činnosti. Pokud Vám bylo ublíženo na zdraví, byli jste podvedeni, okradeni, pomluveni, jste vydíráni, jste obětí týrání, či znásilnění, případně obětí jiného trestného činu - pak Vám zdarma poradíme jak ve Vaší věci postupovat, zhodnotíme, zda je možno podat trestní oznámení a o jaké ...

-vedení účetnictví všem typům společností - vedení daňové evidence - vedení mzdové agendy a personalistiky - daňové poradenství - sestavení přiznání k daním

Zpracování účetnictví: - jednoduché, podvojné. Daňové poradenství. Komplexní vedení a zpracování mzdové agendy (mzdy).

vedení účetnictví a vedení daňové evidence, zpracování mzdové a personální agendy, poskytování daňového poradenství v oblasti daňového systému České republiky a mezinárodního zdanění, zpracování všech druhů daňových přiznání, zastupování klientů před správci daně a ostatními institucemi, asistenci při daňových aj. kontrolách, ...

Bankovnictví Finanční služby - běžné a spořící účty - půjčky - hypotéky - úvěry - depozita a zahraniční platby

Advokátní kancelář - právo občanské, obchodní, pracovní, rodinné rozvody, společné jmění manželů a trestní

Advokátní kancelář - právo obchodní, německé, soutěžní a mezinárodní soukromé - fúze a akvizice

Oborová zdravotní pojišťovna zaměstnanců bank, pojišťoven a stavebnictví: -součást českého zdravotního pojišťovnictví nabízíme především trvale spolehlivé a stabilní finanční zabezpečení úhrad zdravotní péče z vybraných prostředků veřejného zdravotního pojištění, včetně komplexního posouzení úhrad zdravotní péče ...

Oborová zdravotní pojišťovna zaměstnanců bank, pojišťoven.

Oborová zdravotní pojišťovna zaměstnanců bank, pojišťoven a stavebnictví.

Zdravotní pojišťovna: -úhrada nákladů zdravotní péče plně nebo částečně hrazené zdravotním pojištěním poskytnutým smluvními zdravotnickými zařízeními pojištěnců VZPČR -cestovní zdravotní pojištění -komplexní poradenská činnost ke všem poskytovaným službám.

OZP - Oborová zdravotní pojišťovna zaměstnanců bank, pojišťoven a stavebnictví (č.207). Služby: -zdravotní pojištění.

Advokátní kancelář - obchodní a pracovní právo

Úhrada nákladů zdravotní péče plně nebo částečně hrazené zdravotním pojištěním poskytnutým smluvními zdravotnickými zařízeními. Smluvní zdravotní pojištění-pro cizince. Cestovní zdravotní připojištění. Komplexní poradenská činnost ke všem poskytovaným službám.