FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Supra - invest s.r.o. nabízí podnikatelským subjektům (právnickým i fyzickým osobám) profinancování nákupu celých firem a podnikatelských objektů.

Směnky a směnečné operace, poradenství v oboru, zastupování u soudů, finanční a organizační poradenství, úvěry a projektové financování.

Společnost Fadox s.r.o., je společností založenou v roce 2007. Naše hlavní činnosti: - inkasní - detektivní - následné služby, především pro leasingové společnosti. Společnost je zapsána do Obchodního rejstříku u Městského soudu v Praze oddíl C, vložka 123340. společnost je registrována u Úřadu pro ochranu osobních údajů, ...

Nezávislá likvidatura - vyřizování pojistných událostí.

Externí zpracování účetnictví pro firmy a OSVČ - podvojné, daňová evidence, mzdová agenda, poradenství, jednání na úřadech, veškerá daňová přiznání. Mnohaletá praxe, spolehlivost. Mám pojištění odpovědnosti podnikatele v oblasti účetnictví.

Společnost COFIDIS s.r.o., součást mezinárodní finanční skupiny poskytující půjčky po telefonu již 20 let v mnoha evropských zemích, vstoupila na český trh. Využijte možnost půjčky do výše 20 000 Kč, a to bez ručitele! Úvěry vyřizujeme bez zbytečných formalit, jednoduše, pohodlně a bez poplatku. Jednoduché, pohodlné, diskrétní a bez ...

Advokátní kancelář - generální praxe - právo bytové, rodinné rozvody, společné jmění manželů a trestní

Vedení účetnictví, vedení daňové evidence, daně. Audit. Ekonomické poradenství.

Vedení účetnictví. Účetnictví a daňové poradenství.

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence. Zpracování a vedení mzdové agendy, personální agendy.

Advokátní kancelář - generální praxe - právo občanské, obchodní, pracovní a trestní

Advokátní kancelář - bytové, občanské, obchodní a korporátní - zadávání veřejných zakázek

Vyhledání držitelů autorských práv - prověření autorskoprávních nároků - zpracování / posouzení smlouvy - návrh / posouzení finančních, právních a věcných podmínek smluvního vztahu - jednání s majiteli autorských práv - řešení autorskoprávní agendy na klíč - poradenství

Poskytování nebo zprostředkování spotřebitelského úvěru -hypotéky

Advokátní kancelář - právo obchodní, bankovní a korporátní - cenné papíry - fúze a akvizice

Advokátní kancelář - generální praxe

Stavební spoření, úvěry na bydlení.

Služby: - vedení účetnictví, mzdové a personální agendy - poradenství ekonomické.