FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Soudní znalec. Zpracovávané oblasti: - stanovení pyrotechnických rizik - pyrotechnický průzkum a asanace - zneužívání výbušin

Služby: - finanční a nebankovní půjčky, vyplácení exekucí.

Notářství. Sepisování notářských zápisů.

Advokátní kancelář - generální praxe - trestní právo

Advokátní kancelář - právo občanské, obchodní a korporátní obchodní společnosti

Advokátní kancelář - právo korporátní, obchodní i mezinárodní a pracovní - nemovitosti

Služby: - správa spoluvlastnických domů a nemovitostí - zpracování, vedení účetnictví - daňové poradenství.

Zástupce ČMSS-úvěry, půjičky, pojištění

Služby: -nebankovní půjčky.

Služby: -pojištovací poradce.

Řešení a vymáhání rizikových či ohrožených pohledávek: - inkaso a vymáhání pohledávek - správa portfolia pohledávek - odkup pohledávek - spolupráce při insolvenčním řízení.

Služby: -poradenství účetní a daňové, daně -vedení účetnictví (jednoduché i podvojné) -služby i pro klienty z německy mluvících zemí.

Služby: - daňové poradenství - účetnictví - ekonomické poradenství

Vedení poddvojné účetnictví, daňová evidence, mzdy, poradenství.