FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Úvěry a hypotéky. Služby: -nebankovní půjčky bez zajištění -nebankovní hypotéky -refinancování hypoték bez poplatů -hypotéky a úvěry bez prokazování příjmu -konsolidací půjček -oddlužení -úvěry ze stavebního spoření -spotřebitelské úvěry -vyplácení exekucí.

Pojišťovací a finanční poradenství.

Daňové poradenství Zpracování dat

Účetní kancelář. Nabídka vedení účetnictví, mzdové agendy a zpracování daňové evidence.

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence

daňová evidence, mzdové účetnictví, zpracování přiznání k DPH, daňová přiznání fyzických osob, silniční daň

Hypoteční makléři naší společnosti provádějí nezávislé srovnání hypoték z aktuální nabídky trhu. Kromě nalezení vhodného produktu zajišťujeme také kompletní vyřízení hypotéky, včetně jednání v bance.

Firma poskytuje ZDARMA komplexní finanční služby: - posouzení stávajících smluv - poradenství, výběr produktů, připravení nabídky, uzavření smluv, servis.

Ekonomické poradenství Data - zpracování

Vedení účetnictví -daňová evidence

vedení účetnictví, vedení daňové evidence

Advokátní kancelář - právo rodinné, bytové, pozemkové, trestní, občanské, obchodní, pracovní a insolvenční - nemovitosti - advokátní úschova Výkon rozhodnutí exekuce

Advokátní kancelář - právo korporátní, smluvní, rodinné, trestní, pracovní, veřejné a konkurzní - nemovitosti

Cestovní agentura Autobusová doprava Vedení - účetnictví Výroba - reklama Ofsetový tisk - tiskárna

Nabízí - produkty Allianz pojišťovny

Advokátní kancelář - generální praxe

Soudní znalec v oboru stavebnictví. Odhadce nemovitostí: -oceňování, ocenění.

Největší evropská finanční skupina v oblasti inkasa (vymáhání) pohledávek. Mimosoudní vymáhání v ČR, Evropě (20 poboček), ale i v mimoevropských lokacích (280 států). Zaměřujeme se na odkup celých balíků retailových pohledávek.

Obchodní zástupce - Českomoravská stavební spořitelna