FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy Velkoobchod a maloobchod Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků Zprostředkování obchodu a služeb Pronájem a půjčování věcí movitých Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení ...

Vedení - účetnictví Prodej - lahůdky - potraviny - tabák - noviny Sběrna SAZKA včetně kurzových sázek Prodej - dárkové předměty.

Služby: - řešení firemní likvidity - factoring finance, je to způsob financování bez jakéhokoliv bankovního zajištění, které Vaší firmě zajistí dostatek provozního kapitálu - projektové financování - správa pohledávek.

Obchodní zástupce - Českomoravská stavební spořitelna.

Advokátní kancelář - generální praxe - právo občanské, obchodní a trestní - ochrana průmyslového a duševního vlastnictví

Služby: - DPH - daně z příjmů - silniční daň - daně z nemovitostí a z převodu nemovitostí - zpracování personální a mzdové agendy včetně odvodů a vystaveni příslušných příkazů k úhradě - metodické účetní a metodické daňové konzultace. - ekonomické rozbory - konzulatce při zpracování dat v informačních systémech - systémová ...

Advokátní kancelář - právo bytové, občanské, obchodní, pracovní a korporátní

Nabízí - spolupráce při prodeji a nákupu firem - zpracování tržních analýz - poradenství při výběru a zpracování dotačních projektů pro podniky - úvěrové poradenství

Kapitálové investice - investiční činnost.

Advokátní kancelář - generální praxe

Advokátní kancelář - právo obchodní, korporátní obchodní společnosti, autorské, pracovní, trestní a mezinárodní soukromé - nemovitosti - hospodářská soutěž - veřejné zakázky - zastupování v soudním a rozhodčím řízení

Zpracování - znalecké posudky a odhady ekonomika, automobilismus, strojírenství.

Zakládání obchodních společností. Překlady, tlumočení. Vedení účetnictví. Daňová evidence.

Poskytování půjček a úvěrů. Insolvenční řízení a osobní bankrot. Finančně právní poradna. Řešení exekucí. Výkupy nemovitostí. Oddlužení.

Poskytování půjček a úvěrů. Insolvenční řízení a osobní bankrot. Finančně právní poradna. Řešení exekucí. Výkupy nemovitostí. Oddlužení.

Poskytování půjček a úvěrů. Insolvenční řízení a osobní bankrot. Finančně právní poradna. Řešení exekucí. Výkupy nemovitostí. Oddlužení.

Služby: -oceňování majetku -oceňování nemovitostí -ekonomické a servisní služby.

Investiční poradenství Oceňování majetku.