FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Vedení poddvojné účetnictví, daňová evidence, mzdy, poradenství.

komplexní ekonomické a daňové služby

Poradenství v oblasti oddlužení fyzických osob. Zpracování, podání návrhu na zahájení insolvenčního řízení. Oddlužení je jeden ze způsobů řešení insolvence, tedy neschopnosti řádně a včas plnit závazky finanční povahy.

Ekonomické a organizační poradenství

Ekonomické poradenství Vedení účetnictví

Pojišťovací poradce, pojištění, zprostředkování pojištění, penzijního připojištění, stavebního spoření, úvěrů, hypoték.

Služby: -vedení účetnictví -daňové evidence -mzdové a personální agendy -daňové přiznání -ekonomické a manažerské poradenství.

Nabídka účetního i IT poradenství, vedení účetnictví a daňové evidence, poskytování softwaru Prodej ekonomického a účetního softwaru

Advokátní kancelář - právo německé, obchodní a korporátní - ochrana osobnosti, průmyslového a duševního vlastnictví

Advokátní kancelář - právo správní, občanské a trestní

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Fotografické služby -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Poskytování služeb pro rodinu a domácnost -Výroba, ...

Auditorská činnost. Služby: - daňové, daně - ekonomické - účetní, účetnictví. Sídlo firmy: - K Olšině 975, Orlová - Lutyně.

Obchodní, právní a ekonomické poradenství.

Auditorská činnost, audity. Vedení účetnictví. Zpracovávání mezd. Ekonomické a účetní poradenství.

E-shop: - akustické pěny a materiály. Prodej a půjčovna discgolfových košů a vybavení. Tréninky discgolfu. Finanční poradenství jinak.

Advokátní kancelář -občanské právo -obchodní právo -úpadkové a insolvenční právo -pracovní právo -rodinné právo -trestní právo.

Vedení - účetnictví - daňové evidence

Advokátní kancelář. Obchodní právo.

Advokátní kancelář - právo obchodní, občanské, pracovní, rodinné a bytové

Nabízíme pojištění životní, úrazové, nemocenské, cestovní, pojištění majetkové, pojištění motorových vozidel a pojištění odpovědnosti. Dále hypotéky, úvěry, stavební spoření.

Servis v oblasti pojištění průmyslových a podnikatelských rizik, zemědělského pojištění, občanského pojištění, poradeství atd.