FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Nabízíme poradenské služby finančního, ekonomického a podnikatelsko-organizačního charakteru

Ekonomické a účetní poradenství.

Účetnictví, daňové, auditorské a právní poradenství. Služby: -účetnictví: -jednoduché -podvojné -mzdové.

Vedení účetnictví, daňové evidence, mzdové agendy. Zpracování daňových přiznání dph, daň z příjmu, silniční daň, daň z nemovitosti.

GGN inkaso CZ je součástí Groep Gerechtsdeurwaarders Nederland (GGN), přední evropské společnosti v oblasti poskytování služeb Credit Managementu. Poskytujeme svým klientům nadstandardní komplexní servis správy a vymáhání všech druhů pohledávek a to jak spotřebních tak i komerčních. Nabízené služby zahrnují nejen fakturační a upomínkový ...

Nabídka finačního poradenství, vytváření finančních plánů: - spoření, hypotéky.

Správa nemovitostí: - pravidelný servis technického zařízení, - úklidový servis, - údržba a opravy objektu. Vedení účetnictví.

Projekční, posudková, znalecká kancelář a laboratoř. Služby: - vyhledávání vodních zdrojů pro jímání podzemní vody - hydrologie, hydrogeologie -projekty a HG posudky - projekční práce pro zřizování studní, vrtů a ČOV - úprava vod pro pitné účely, včetně rozborů vody - měření radonu pro stavebníky v domě i na pozemku.

Advokátní kancelář - finanční právo

Advokátní kancelář - právo občanské, rodinné rozvody, společné jmění manželů, trestní, cizinecké a mezinárodní soukromé

Advokátní kancelář - právo občanské, obchodní, pracovní a rodinné rozvody, společné jmění manželů

Advokátní kancelář - právo autorské, obchodní i mezinárodní a pracovní - nekalá soutěž

Obchodní zástupce - Českomoravská stavební spořitelna

Znalecká, realitní a investorsko-inženýrská kancelář. Znalecké posudky, oceňování nemovitostí, tržní a úřední odhady cen nemovitostí, bytů, nebytových prostor, rodinných domů, činžovních a administrativních budov, průmyslových areálů, garáží, chat, pozemků, věcných břemen. Dozorování a kontrola staveb. Reality. Poradenská a konzultační činnost.

Nabídka účetního a právního poradenství. Poskytování právní pomoci a finančně ekonomických rad ve věcech: - daní - odvodů - poplatků - jiných podobných plateb, i ve věcech, které s daněmi přímo souvisejí - daňové poradenství.

Správa, údržba budov. Stavební práce. Daňové a účetní poradenství.

Služby: - ekonomické poradenství - daňová evidence, zpracování daňového přiznání - zastupování při jednání na úřadech - vedení účetnictví - vedení mzdové a personální agendy.

Poskytování nebo zprostředkování spotřebitelského úvěru -Zprostředkování obchodu a služeb

Advokátní kancelář - občanské a obchodní právo

Poskytuje - finanční poradenství Reality Hostinská činnost Investiční výstavba

Advokátní kancelář, advokát: - občanské, rodinné a trestní právo.

Garance převodu peněz Právní servis Prodej, koupě, pronájem, inzerce - domy - byty - konzultace Prodej, koupě, pronájem, inzerce - komerční prostory - konzultace

-Zprostředkování obchodu a služeb -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Velkoobchod a maloobchod -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy

Poskytování nebo zprostředkování spotřebitelského úvěru -Zprostředkování obchodu a služeb