FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Účetnictví, daně, poradenství. Služby: - komplexní účetní agenda - účetní a daňové poradenství - mzdy a personalistika - zastupování na FÚ, OSSZ, ZP, OR, ŽÚ - kompletní digitalizace dokladů - nonstop přístup po internetu k účetnictví a dokladům - bezplatné využití software (fakturace, sklad, pokladna, banka, zakázky, objednávky) - ...

Jsme specializovanou poradenskou společností působící v oblasti regionálního rozvoje a dotačního managementu. Nabízíme profesionální služby v oblasti dotačního poradenství při přípravě, realizaci a následné administraci projektů v rámci Strukturálních fondů EU, tuzemských dotačních programů a ostatních zdrojů. Dále nabízíme komplexní zajištění ...

Daně - zpracování přiznání Vedení a rekonstrukce účetnictví - účetní poradenství - zpracování mezd

Služby: - vedení, zpracování účetnictví - vedení daňové evidence, zpracování daňového přiznání.

Služby: - v oblasti investičního a finančního poradenství. Vývoz, export, dovoz, import - obchodní činnost: - zboží převážně strojírenského, chemického a hutního charakteru.

Administrativní a poradenské služby v oblasti obchodování.

Služby: - zpracování účetnictví, daní, mezd - optimalizace daní.

Zprostředkování, vyřízení: - nebankovní půjčky a úvěry s ručením nemovitostí a spotřebitelské úvěry: - pro firmy a podnikatele - pro fyzické osoby . Financování pro: - podnikatelské záměry - developerské projekty - kapitálové investice - překlenovací období ve výpadku cash flow - oddlužení v případě exekuce, ...

Služby v oblasti financí: - zajištění příjmů - různé formy pojištění - tvorba finanční rezervy - úvěry a hypotéky - pojištění majetku - finanční služby pro firmy.

Oceňování podniků, cenných papírů, nemovitostí, motorových vozidel, strojů a technologií, nehmotného majetku, cesí pohledávek, majetkových práv, účetní evidence

Znalec - odhadce oceňování podniků

Vedení - účetnictví a daňové evidenceposkytuje - účetní poradenství

Služby: - zakládání firem - likvidace společností - registrace zahraničních společností - daňové poradenství - v oblasti obchodního rejstříku.

Zprostředkujeme hypoteční a překlenovací úvěry a úvěry ze stavebního spoření. Zajistíme financování komerčních objektů a developerských projektů.

Obchodní místo UniCredit Leasing CZ, a.s.. Zprostředkování - služby v oblasti nebankovního financování: - financování osobních a užitkových automobilů, nákladních vozidel, transportní a zemědělské techniky, zdravotnické techniky, stroje a technologie.. Služby: - finanční a operativní leasing - úvěrové produkty pro fyzické, ...

Služby: -hypotéky -stavební spoření -spotřebitelské úvěry -pojištění.

Účetnictví, daňová evidence.

Vedení účetnictví. Nabídka účetního, ekonomického a organizačního poradenství.

Daně - poradenství. Vedení - účetnictví, daňová evidence.

Bezpečnostní agentura - detektivní služby - ochrana osob a majetku - ostraha objektu - pořádková služba Správa a odkup - pohledávky.

Služby: -vedení, kontrola, zpracování účetnictví -daňové poradenství, daňová přiznání. - zpracování mezd - zřizování společností - vypracování podkladů k úvěrům -příprava na audit.