FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Služby: - počítačové sítě, webové aplikace, telekomunikace, lektorská a poradenská činnost - geodézie, ocenění nemovitostí - vozíky za kolo.

Oddlužení, osobní bankrot, insolvence, soudní oddlužení. Ochrana majetku před exekutorem. Zastavení dražby nemovitosti. Návrhy na vyškrtnutí movitých věcí ze soupisu exekutora.

Naše služby: - realitní činnost - správa a údržba nemovitostí - činnost účetních poradců, vedení účetnictví - pronájem a půjčování věcí movitých.

Účetnictví - vedení - poradenství Znalecké posudky - oceňování podniků Kurzy - účetnictví

Patentový zástupce. Evropský patentový zástupce a zástupce pro ochranné známky a průmyslové vzory.

Advokátní kancelář - generální praxe - právo občanské, obchodní a trestní - leasing

Advokátní kancelář - generální praxe - právo finanční, obchodní a živnostenské - ochrana osobních údajů

Daňové poradenství - zpracování daňového přiznání Ekonomické poradenství Organizační poradenství Vedení účetnictví.

Ekonomické poradenství Vedení účetnictví.

Advokátní kancelář - občanské a rodinné rozvody, společné jmění manželů právo

Advokátní kancelář - právo bytové, občanské, obchodní, stavební a zdravotnické

Služby: - auditorské služby - daňové a ekonomické poradenství - vedení podvojného účetnictví - zpracování mezd

Stanovení daňové povinnosti - daňové poradenství. Ekonomické poradenství Vedení účetnictví - vedení daňové evidence - mzdová evidence - zpracování výkazů pro Správu sociálního zabezpečení a Zdravotní pojišťovnu - účetní poradenství - zastupování na úřadech.

Vedení účetnictví. Mzdy, personalistika, účetnictví.