FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Investiční poradenství Oceňování majetku.

Poradenství v oblasti emisního obchodování a transakčních služeb.

Specialista na oddlužení a exekuci. Pomůžeme Vám se zbavit Vašich dluhů, zastavíme Vaši exekuci či dražbu ! Nabízíme oddlužení dle insolvenčního zákona, finanční a dluhové poradenství. Garantujeme vypracování insolvenčního návrhu advokátem se zároveň nejnižší cenou na trhu!

Daňové poradenství Zpracování účetnictví, daní

Služby administrativní: - vedení účetnictví a daňové evidence pro fyzické osoby, živnostníky, právnické osoby, firmy - přiznání DPH Španělština, španělský jazyk: - tlumočnictví a překladatelská činnost.

Dražby, advokátní služby, poradenství pro osoby v insolvenci.

Vedení účetnictví, činnost účetních poradců -konkurzy -likvidace -dražby -administrativa -zpracování dat .

Služby v oblasti rozhodčího řízení. Rozhodčí řízení je mimosoudní metoda řešení sporů určená pro právnické a fyzické osoby a je plně v souladu s českou legislativou.

Služby: - hypotéka na koupi nemovitosti - refinancování úvěrů, hypoték - Americká hypotéka na cokoliv - rychlá půjčka se zástavou nemovitostí - spotřebitelský úvěr.

-Obchodní činnost Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence

Advokátní kancelář, právník: -Poradentví v oblasti práva: - Právo investiční výstavby - Veřejné zakázky a hospodářská soutěž - Právní vztahy k nemovitostem - Litigace - zastupování u soudů a rozhodčích říz. - Obchodní - Občanské - Insolvenční - Rodinné - Bytové - Dědické - Pracovní - Trestní - ...

Služby: - účetnictví - daňové poradenství.

Zprostředkování. Finanční poradenství. Zprostředkování úvěrů, hypoték, refinancování, spoření a pojištění. Řešení exekucí a krizové úvěry s licencí.

Financování firem. Poskytování firemních úvěrů, obchodních garancí, financování zásob, zajištění kapitálového vstupu do společnosti, správa pohledávek.

Nabízíme daňové poradenství včetně zpracování všech druhů daňových přiznání: - daně z příjmu - DPH - silniční daně - daně z nemovitostí. Dále poskytujeme účetní a ekonomické poradenství, zpracujeme mzdy a personalistiku. Zajišťujeme audit.

Hlavním předmětem podnikání je: - ekonomické a organizační poradenství, v souvislosti s vymáháním pohledávek - mimosoudní vymáhání pohledávek - detektivní a informační služby - odkup pohledávek - odebírání předmětu leasingu. Nabízené služby jsou uskutečňovány na základě platné mandátní, nebo (příkazní) smlouvy a klientem vystavené ...

Advokátní kancelář. Právo: - obchodní - občanské - rodinné.

Služby: - vedení, zpracování účetnictví - vedení daňové evidence, zpracování daňového přiznání - účetní a daňové poradenství.

Poradenství: -všeobecné, daňové a ekonomické poradenství italským společnostem, které chtějí podnikat v České republice. Informace týkající se založení společnosti v České republice, problematiky daní, celních záležitostí, smluv, finanční problematiky, zaměstnaneckého poměru, administrativních ...

Přihlašování a zastupování v oborech: - patenty - vynálezy - užitné a průmyslové vzory - ochranné známky a značky - obchodní jméno - nekalá soutěž - průmyslová práva - rešerše, poradenství v uvedených oborech - licenční smlouvy, zhodnocování průmyslových práv.