FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Vedení účetnictví, daňová evidence, zpracování mezd.

Zprostředkování nebankovní úvěry a půjčky. Vyplácení exekuce.

Zpracování: - daňová přiznání. Vedení: - účetnictví - daňové evidence, zpracování mezd - účetní poradenství.

Služby: - vedení a zpracování účetnictví - vedení daňové evidence, zpracování daňového přiznání - poskytování daňového a účetního poradenství.

Provozování systému pro email monitoring insolvenčního a obchodního rejstříku PROFIMON.CZ . Provozování systému pro zpeněžování majetkových podstat MIMODRAŽBU.CZ. Služby: - vyhledávání a realizace investičních příležitostí - zpeněžení majetkových podstat pro insolvenční správce: - veřejné dražby - elektronické aukce - ...

Služby: - vedení a zpracování účetnictví - vedení daňové evidence, zpracování daňové evidence - zpracování mezd a personalistiky. - poskytování daňového poradenství - nabídka zastupování při vymáhání pohledávek.

Služby: - vedení, zpracování účetnictví - vedení daňové evidence, zpracování daňového přiznání. Poradenství v oblasti financí.

Služby: - vedení, zpracování účetnictví - vedení daňové evidence, zpracování daňového přiznání.

Služby: - podnikatelské, finanční a ekonomické poradenství.

Advokátní kancelář - právo stavební, správní, obchodní, občanské, pracovní, rodinné a živnostenské - zastupování v rozhodčím řízení - právo duševního vlastnictví - due dilligence právní rozbory.

V zastoupení pojišťovny Allianz Vám poskytnu jakékoliv pojištění s odborným a profesionálním poradenstvím. Zprostředkovávám životní pojištění, pojištění dětí, penzijní připojištění, havarijní pojištění, povinné ručení, pojištění privátního majetku, pojištění odpovědnosti, pojištění podnikatelů a průmyslu, cestovní pojištění. Zprostředkovávám také ...

Správa majetku akcionářů prostřednictvím investování do dlouhodobých lukrativních projektů, veřejně nabízená dividendová akcie.

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence.

Služby: - vedení a zpracování účetnictví - vedení daňové evidence, zpracování daňového přiznání.

Nabídka Daňového poradenství. Vedení a zpracování účetnictví, vedení daňové evidence.

Služby: - podnikatelské, finanční a ekonomické poradenství - insolvenční správa, řízení: -správa podniků - předběžná správa - zastupování ve věřitelských výborech - zpracování insolvenčních návrhů - zpracování návrhů na oddlužení - sepisování přihlášek věřitelů.

Spolupráce s více pojišťovnami. Zprostředkování - pojištění osob, pro firmy a dopravce, zdravotníky: - pojištění odpovědnosti za škodu, majetkové - životní a úrazové pojištění - podnikatelské pojištění - pojištění právní ochrany - povinné ručení, havarijní pojištění vozidel. Služby: - pomoc při likvidaci škodné události.

Advokátní kancelář KOČENDA. Poradenství, služby: -právní, komerční právník.

20 000 Kč je rychlá nebankovní půjčka pro klienty Jižní Moravy. Uvažujete, jak takovouto částku opatřit rychle a bez zbytečných závazků? Požádejte o peníze na webových stránkách www.galfin.cz Sumu 20 000 Kč můžete použít ve více oblastech. Pořiďte si za tyto peníze vybavení do své domácnosti, na energie, vodu, plyn. Zaplaťte školné na jeden ...