FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Finanční poradenství - poradce v oblasti financí a investic. Služby finančního makléře.

Účetní poradenství, vedení účetnictví a daňové evidence -Provoz e-shopu - www.taskynakoleckach.cz a www.panskleroza.cz

Pohledávky: - nákup - prodej - inkaso - kapitalizace. Likvidace: - společnosti. Provádění dražeb (dražby). Spisová služba.

-Prodej pletených výrobků vlastní výroby Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence

Advokátní kancelář - finanční a obchodní právo

Služby: - jednoduché a podvojného účetnictví.

Služby: - účetní, ekonomické poradenství - vedení, zpracování účetnictví - vedení daňové evidence, zpracování daňového přiznání. - vedení mzdové agendy, mzdy.

Soudní znalec - výtvarné umění - znalecké posudky a odhady cen - obrazy - sochy - grafiky Prodejní galerie - umělecká díla současných umělců Zařizování obchodních a společenských prostor uměleckými díly včetně návrhů interiérů

Daně Vedení účetnictví Poradenství - v oblasti úvěrů

Zprostředkování - prodej a pronájem nemovitostí. Služby. - provádění investičních činností ve výstavbě rodinných domů i bytů a zasíťování parcel.

Poradenství, zpracování žádostí o dotace.

Prodejní sklad palubek a podlah. Prodej, maloobchod, velkoobchod, montáž: -palubky a palubkové podlahy, mozaiky, parkety i průmyslové, plotovky -plovoucí podlahy, třívrstvé parkety, bambusy, korek -odvětrané fasády, fasáda-NOVABRIK. Kompletní podlahářský servis: -dodávka, pokládka, broušení, lakování a případná renovace ...

Služby: - účetní, ekonomické, daňové poradenství.

Úvěrový poradce, půjčky bankovní i nebankovní - půjčky od soukromých investovů - půjčky na zástavu nemovitostí - hypoteční úvěry - konsolidace půjček.

Právo obchodních korporací a družstev, jejich zakládání, organizace valných hromad a členských schůzí, zpracování dokumentace, zápisy do veřejných rejstříků. Právo při podnikání. Právo občanské. Pracovní právo. Právo zemědělské. Soudní vymáhání pohledávek včetně exekucí. Zastupování před soudy a správními orgány.

Služby: - daňové a účetní poradenství - audity pro firmy, auditorské služby.

Advokátní kancelář - právo softwarové, insolvenční a soutěžní - cenné papíry - fúze a akvizice

Služby: - advokátní kancelář se specializací na trestní právo.

Advokátní kancelář - právo občanské, obchodní a korporátní obchodní společnosti

Advokátní kancelář - právo obchodní, živnostenské, správní, insolvenční, trestní, občanské, pracovní, rodinné a zdravotnické - veřejné zakázky Vymáhání pohledávek zákonnou cestou