FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Advokátní kancelář - bytové a občanské právo

Přinášíme vám řešení, jak neustále snižovat a kontrolovat své firemní náklady. Naše řešení jsme nazvali strážce firemních nákladů. Na základě dlouhodobé spolupráce budeme stále sledovat vámi vybrané položky firemních nákladů a tlačit na jejich minimalizaci. Neustále budeme jednat s vašimi dodavateli služeb, sledovat jejich ceny, aktuální nabídky a ...

Bankovní i nebankovní úvěry Pojištění, spoření.

Daňové poradenství Vedení účetnictví - účetní a mzdové poradenství - ekonomické rozvahy Personální agentrua

Autobazar. Nabízí: -nákup vozů protiúčtem -výkup vozů za hotové -výhodný leasing od G.E.Capital, CCB Leasing, ESSOX Leasing, Škofin -finanční služby -zákonné i havarijní pojištění -povinné ručení.

Obchodní a konzultační společnost zaměřená na zahraniční obchod, komplexní engineering a investice. Zpracování, dodávka a zastřešení projektů investičních celků, jejich částí včetně financování. Sdružujeme oborově specializované firmy se zaměřením na vývoj, projekční činnost, konstrukci, výrobu, servis v různých oblastech průmyslu -efektivní ...

Obchodní zástupce - Českomoravská stavební spořitelna

Daňové poradenství Poradenství při řízení podniku Účetní poradenství

Sampa Invest, s.r.o. je první poradenská společnost v České republice specializovaná výhradně na profesionální řešení finančních problémů domácností a malých a středních podniků.

Detekce a detektory, Detektivní agentury * Finanční, investiční poradenství * Služby jiné (obor Obchod a služby) Pohledávky. Exkluzivní a profesionální servis v oblasti rozvojového kapitálu, prevencí komerčních rizik a krizových situací, řešení pohledávek a závazků, ochrana VIP-osob, detektivní služby.

Služby: - tvorba a správa online systémů ke sjednávání pojištění v oblasti cestovního ruchu - sjednání pojištění vozidel, majetku, odpovědnosti, cestovních kanceláří proti úpadku nebo cestovního pojištění.

Služby: - financování aut - pojištění vozidel - dovoz automobilů z EU.

Advokátní kancelář - právo občanské, obchodní a trestní

Advokátní kancelář - právo insolvenční, občanské, obchodní, pracovní a trestní

Zprostředkování - životní pojištění - pojištění privátního majetku a odpovědnosti - cestovní pojištění - havarijní pojištění - povinné ručení

Daňové poradenství Vedení účetnictví a daňové evidence - účetní poradenství

Nabízíme nebankovní úvěry, půjčky a hypotéky od soukromích investorů. Nepožadujeme příjmy, nenahlížíme do bankovních a nebankovních registrů. U nás neplatíte žádné poplatky předem a ani nevoláte na nevýhodná telefonní čísla jako např. 900 apod. Pomůžeme Vám vybrat tu nejvýhodnější půjčku či hypotéku přímo pro Vás. Sloučíme Vaše nevýhodné půjčky, ...