FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Zprostředkování: -prodej, koupě, pronájem: -byty -nemovitosti -nebytové prostory -výstavba nových bytů a domů Služby: -právní poradenství -realitní kancelář -stavební spoření -hypotéky -poradenské -zprostředkovatelské.

Služby: -daňový poradce, daňové poradenství -auditorská kancelář.

Služby: -vedení, zpracování účetnictví pro malé firmy -daňové poradenství, daně, zpracování, daňového přiznání -auditorská kancelář, audity -zpracování zahraničních výkazů (spolupráce se zahraničními partnery).

Zabýváme se zprostředkováním nebankovních rychlých půjček, krátkodobých a dlouhodobých úvěrů, výkupem nemovitostí. Vyplácíme exekuce, dražby, sloučíme stávající půjčky do jedné výhodnější. Spolupracujeme s mnoha poskytovateli, z čehož vyplývá velký počet schválených žádostí. Působíme po celé ČR.

Konzultace a školení v oblastech - povinnosti firem podle environmentální legislativy - EMS podle normy ISO 14001 a jeho integrace do systémů řízení - interní audity podle normy ISO 19011 a udržování způsobilost interních auditorů EMS.

Zpracování - daně Provádí účetnictví - zpracování mezd

Vedení - účetnictvídaňová evidence - poradenství

Služby: -poskytování sjednání pojištění.

Služby: -financování bydlení -úvěry -hypotéky -spoření -účetnictví -poradenství.

Služby: -penzijní pojištění -životní pojištění -stavební spoření -hypotéky.

Služby: -poskytujeme pojištění na automobily.

* Vedení účetnictví a účetní poradenství. * Ve spolupráci s partnery daňové poradenství, účetní audit, právní služby pro podnikatele a podniky.

Notářská kancelář: Služby: -notářské, notářství -sepisování smluv /smlouvy/ -ověřování podpisů.

Advokátní kancelář - právo občanské, bytové a smluvní - nemovitosti - zastupování před soudy - náhrady škody na zdraví Vymáhání pohledávek

Advokátní kancelář - generální praxe - občanské a obchodní právo

Obchodní zástupce Českomoravské stavební spořitelny.

Advokátní kancelář - generální praxe - slovenské právo

Advokátní kancelář - právo občanské, obchodní, stavební a trestní

-Činnost podnikatelských, finančních, organizačních a ekonomických poradců Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence

Obchodní zástupce - Českomoravská stavební spořitelna