FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Vedení účetnictví, daňová evidence, zpracování mezd.

Zprostředkování nebankovní úvěry a půjčky. Vyplácení exekuce.

Zpracování: - daňová přiznání. Vedení: - účetnictví - daňové evidence, zpracování mezd - účetní poradenství.

Služby: - vedení a zpracování účetnictví - vedení daňové evidence, zpracování daňového přiznání - poskytování daňového a účetního poradenství.

Provozování systému pro email monitoring insolvenčního a obchodního rejstříku PROFIMON.CZ . Provozování systému pro zpeněžování majetkových podstat MIMODRAŽBU.CZ. Služby: - vyhledávání a realizace investičních příležitostí - zpeněžení majetkových podstat pro insolvenční správce: - veřejné dražby - elektronické aukce - ...

Služby: - vedení a zpracování účetnictví - vedení daňové evidence, zpracování daňové evidence - zpracování mezd a personalistiky. - poskytování daňového poradenství - nabídka zastupování při vymáhání pohledávek.

Služby: - vedení, zpracování účetnictví - vedení daňové evidence, zpracování daňového přiznání. Poradenství v oblasti financí.

Služby: - vedení, zpracování účetnictví - vedení daňové evidence, zpracování daňového přiznání.

Služby: - podnikatelské, finanční a ekonomické poradenství.

Advokátní kancelář - právo stavební, správní, obchodní, občanské, pracovní, rodinné a živnostenské - zastupování v rozhodčím řízení - právo duševního vlastnictví - due dilligence právní rozbory.

V zastoupení pojišťovny Allianz Vám poskytnu jakékoliv pojištění s odborným a profesionálním poradenstvím. Zprostředkovávám životní pojištění, pojištění dětí, penzijní připojištění, havarijní pojištění, povinné ručení, pojištění privátního majetku, pojištění odpovědnosti, pojištění podnikatelů a průmyslu, cestovní pojištění. Zprostředkovávám také ...

Správa majetku akcionářů prostřednictvím investování do dlouhodobých lukrativních projektů, veřejně nabízená dividendová akcie.

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence.

Služby: - vedení a zpracování účetnictví - vedení daňové evidence, zpracování daňového přiznání.

Nabídka Daňového poradenství. Vedení a zpracování účetnictví, vedení daňové evidence.

Služby: - podnikatelské, finanční a ekonomické poradenství - insolvenční správa, řízení: -správa podniků - předběžná správa - zastupování ve věřitelských výborech - zpracování insolvenčních návrhů - zpracování návrhů na oddlužení - sepisování přihlášek věřitelů.

Spolupráce s více pojišťovnami. Zprostředkování - pojištění osob, pro firmy a dopravce, zdravotníky: - pojištění odpovědnosti za škodu, majetkové - životní a úrazové pojištění - podnikatelské pojištění - pojištění právní ochrany - povinné ručení, havarijní pojištění vozidel. Služby: - pomoc při likvidaci škodné události.

Advokátní kancelář KOČENDA. Poradenství, služby: -právní, komerční právník.