FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
20 000 Kč je rychlá nebankovní půjčka pro klienty Jižní Moravy. Uvažujete, jak takovouto částku opatřit rychle a bez zbytečných závazků? Požádejte o peníze na webových stránkách www.galfin.cz Sumu 20 000 Kč můžete použít ve více oblastech. Pořiďte si za tyto peníze vybavení do své domácnosti, na energie, vodu, plyn. Zaplaťte školné na jeden ...

Finanční poradenství - poradce v oblasti financí a investic. Služby finančního makléře.

Účetní poradenství, vedení účetnictví a daňové evidence -Provoz e-shopu - www.taskynakoleckach.cz a www.panskleroza.cz

Pohledávky: - nákup - prodej - inkaso - kapitalizace. Likvidace: - společnosti. Provádění dražeb (dražby). Spisová služba.

-Prodej pletených výrobků vlastní výroby Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence

Advokátní kancelář - finanční a obchodní právo

Služby: - jednoduché a podvojného účetnictví.

Služby: - účetní, ekonomické poradenství - vedení, zpracování účetnictví - vedení daňové evidence, zpracování daňového přiznání. - vedení mzdové agendy, mzdy.

Soudní znalec - výtvarné umění - znalecké posudky a odhady cen - obrazy - sochy - grafiky Prodejní galerie - umělecká díla současných umělců Zařizování obchodních a společenských prostor uměleckými díly včetně návrhů interiérů

Daně Vedení účetnictví Poradenství - v oblasti úvěrů

Zprostředkování - prodej a pronájem nemovitostí. Služby. - provádění investičních činností ve výstavbě rodinných domů i bytů a zasíťování parcel.

Poradenství, zpracování žádostí o dotace.

Prodejní sklad palubek a podlah. Prodej, maloobchod, velkoobchod, montáž: -palubky a palubkové podlahy, mozaiky, parkety i průmyslové, plotovky -plovoucí podlahy, třívrstvé parkety, bambusy, korek -odvětrané fasády, fasáda-NOVABRIK. Kompletní podlahářský servis: -dodávka, pokládka, broušení, lakování a případná renovace ...

Služby: - účetní, ekonomické, daňové poradenství.

Úvěrový poradce, půjčky bankovní i nebankovní - půjčky od soukromých investovů - půjčky na zástavu nemovitostí - hypoteční úvěry - konsolidace půjček.

Právo obchodních korporací a družstev, jejich zakládání, organizace valných hromad a členských schůzí, zpracování dokumentace, zápisy do veřejných rejstříků. Právo při podnikání. Právo občanské. Pracovní právo. Právo zemědělské. Soudní vymáhání pohledávek včetně exekucí. Zastupování před soudy a správními orgány.

Služby: - daňové a účetní poradenství - audity pro firmy, auditorské služby.

Advokátní kancelář - právo softwarové, insolvenční a soutěžní - cenné papíry - fúze a akvizice

Služby: - advokátní kancelář se specializací na trestní právo.

Advokátní kancelář - právo občanské, obchodní a korporátní obchodní společnosti