FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Pojišťovací makléř. Služby: -pojištění podnikatelských rizik -živelní pojištění -pojištění strojů a zařízení -pojištění elektronických zařízení -pojištění stavebních strojů -pojištění stavební a montážní činnosti -pojištění profesní odpovědnosti -dopravní pojištění -pojištění pro případ odcizení -komplexní pojištění motorových ...

Makléřská pojišťovací společnost - pojištění vozidel - pojištění občanů - pojištění podnikatelů - penzijní fondy - stavební spoření.

Obchodní zástupce - Českomoravská stavební spořitelna

Služby: - soudní znalkyně - oceňování nemovitostí.

Likvidace pojistné události. Odtahová služba. Oceňování motorových vozidel. Zapůjčení náhradního vozidla.

Advokátní kancelář - právo bytové, občanské, obchodní, pracovní a rodinné rozvody, společné jmění manželů

Vypracování znaleckých posudků a odhadů pro: - ocenění věcí nemovitých - ocenění věcí movitých - ocenění vozidel a strojů - ocenění zemědělských strojů

Servisní zázemí pro klienty pojišťovny Allianz. Tisk zelených karet, vinkulace pojistných smluv. Sjednávání nových pojistných smluv: - pojištění osob a majetku - pojištění motorových vozidel - pojištění odpovědnosti -pojištění podnikatelů - cestovní pojištění - hypoteční úvěry

Služby: -obchodní zástupce Pojišťovny České spořitelny -životní pojištění.

Služby: -pojišťovnictví -penzijní financování.

Obchodní zástupce - Českomoravská stavební spořitelna

Účetní kancelář. Vedení účetnictví a daňové evidence. Personalistika, vedení mezd. Vedení účetnictví neziskových organizací.

Nabízíme zpracování daňové evidence a účetnictví, zpracování mzdové agendy, pomocné administrativní práce a zpracování dat a formulářu do přehledných tabulek

Specializujeme se výhradně na úklid domácností. Ostatní služby: - mzdová agenda - vedení účetnictví.

Click2Claim zastupuje klienty při řešení nepravidelností v letecké a železniční přepravě a vymáhá pro ně kompenzace na základě Evropské legislativ.