FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Pojištění průmyslu a podnikatelů: -živelné pojištění -pojištění pro případ krádeže vloupáním nebo loupežným přepadením -pojištění strojů a strojních zařízení -pojištění odpovědnosti za škody -pojištění motorových a přípojných vozidel tuzemských i zahraničních, bez rozdílu roku výroby -pojištění přerušení provozu. Pojištění ...

Pojišťovna, nabídka, produkty: -pojištění osob-cestovní pojištění, zdravotní připojištění VZP*, životní pojištění, úrazové pojištění -pojištění motorových vozidel-povinné ručení, havarijní pojištění -pojištění majetku občanů -pojištění odpovědnosti -pojištění podnikatelů a průmyslu -pojištění finanční způsobilosti ...

Česká podnikatelská pojišťovna: -havarijní pojištění, -cestovní pojištění, -pojištění osob a občanů, -povinné ručení.

Česká podnikatelská pojišťovna. Obchodní oddělení: -pojištění vozidel, povinné ručení -pojištění osob -pojištění majetku občanů -pojištění odpovědnosti -pojištění podnikatelů a průmyslu -pojištění finanční způsobilosti dopravce. Ústředí: Budějovická 5 Město: Praha 4 PSČ: 14021 Telefon: 841444555

Česká podnikatelská pojišťovna: - životní pojištění - nejlevnější povinné ručení - rozšířené cestovní pojištění - pojištění podnikatelů.

Kurzy a školení vedení: -účetnictví -daní -firem, firmy.

Služby: -pojišťovací kancelář -sjednání pojištění.

Služby: -pojišťovací kancelář -sjednání pojištění.

Služby: -pojišťovací kancelář -sjednání pojištění.

Zprostředkovatelských a poradenských služeb v oblasti stavebního spoření, úvěrů a životního pojištění.

Daňové poradenství - zpracování daňového přiznání. Ekonomické poradenství, účetní poradenství, vedení účetnictví, daňová evidence, mzdová agenda.

Vedení účetnictví. Daňové poradenství. Zpracování podnikatelských záměrů. Navazující ekonomická poradenství. Kromě široké škály služeb v oblasti daňového poradenství nabízíme také kompletní ekonomické služby zejména pro malé a střední podniky.

Služby: -pojištění -poradenství.

Ekonomicko - manažerské poradenství, personální poradenství a zprostředkování.

Advokátní kancelář - právo obchodní, finanční, konkurzní - právní poradenství.

Vedení účetnictví, zpracování mezd a personalistiky, BOZP, daňové poradenství, zajištění auditu, e-komunikace s úřady a jiné služby spojené s vedením účetnictví.

Vedení účetnictví, daňové poradenství, mzdy, personalistika, semináře, školení.

Hledáte zkušeného advokáta? Potřebujete právní pomoc? Jste z Brna a okolí? Oslovte mne. Zabýváme se provozováním právní kanceláře a poskytováním právního poradenství a kompletních služeb. Rozhodčí činnost. Zaměření na občanské, obchodní právo, zakládání společnosti, změny, družstva.

Obchodní zástupce - Českomoravská stavební spořitelna