FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Zdravotní pojišťovna Ministerstva vnitra České republiky.

Advokátní kancelář - generální praxe - právo občanské, daňové, obchodní, trestní, insolvenční a správní

Ekonomické a organizační poradenství - strategický management Psychologické poradenství a diagnostika

-Výroba, obchod a služby jinde nezařazené -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Poskytování služeb osobního charakteru a pro osobní hygienu -Provozování tělovýchovných a sportovních zařízení a organizování sportovní činnosti -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské ...

Advokátní kancelář - právo občanské, obchodní, rodinné, pracovní a správní Vymáhání pohledávek

Daňové poradenství, vedení účetnictví. Auditor.

Účetní poradenství. Účetní kancelář. Zpracování účetnictví, mzdová agenda.

Daně - zpracování - poradenství Ekonomické poradenství Účetnictví - vedení - poradenství

Finanční poradenství.Pojištění majetku, penzijní pojištění ad.

Rozvíjíme podnikavost a leadership skrze data z účetnictví. Vedeme účetnictví a z něj dáváme jasná doporučení pro rozvoj podnikání, kde ušetřit a jak vydělat.

Advokátní kancelář - právo obchodní, korporátní obchodní společnosti, trestní a přestupkové - zastupování před soudy a orgány státní správy Vymáhání pohledávek.

Poskytování nebo zprostředkování spotřebitelského úvěru Hostinská činnost -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně ...

Zabýváme se oddlužením občanů, jejichž dluhy jsou na území ČR. A to zejména bez zástavy nemovitosti. Zajišťujeme klientům další možnost výdělku, tak aby mohli své dluhy splácet.