JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Služby v oblasti finančního poradenství. Pomůžeme vám s investičním poradenstvím. Dále vám poradíme při výkupu a zástavě nemovitostí, vozů a strojů. Zjišťujeme pro vás možnosti úvěrů a půjček. Zabýváme se vymáháním pohledávek.

Vedení účetnictví, daňová evidence. Poradenství.

Oceňování nemovitostí, rozpočtování staveb, tržní odhad hodnoty nemovitostí.

Advokátní kancelář - nezletilé děti péče, výživné - právo občanské, obchodní a trestní.

Finanční poradenství Makléřské služby v oblasti pojištění - zprostředkování a správa pojištění.

Služby: -vedení účetnictví -daňové evidence. Nabídka účetního poradenství -zpracování mezd včetně personalistiky -daňová přiznání -výkaznictví -účetní a ekonomické poradenství -analýzy -registrační servis pro začínající podnikatele a firmy -rekonstrukce účetnictví.

Mgr. Kateřina Selníková poskytuje právní služby v oblasti rodinného a trestního práva, včetně rozvodů, vypořádání společného jmění manželů a obhajoby v trestním řízení.

Vedení účetnictví, vedení daňové evidence

Monika Proche se zaměřuje na finanční poradenství, řemeslné služby, pronajímá chalupu a je lektor patchworku.

Konzultace bankovnictví, pojišťovnictví, investice Znojmo

Společnost Účetnictví Krtek s.r.o. se zabývá vedením účetnictví, daňové evidence, zpracování mezd, DPH a dalších činností spojné s vedeném účetnictví.

Karel Fendrich se zaměřuje na poradenskou činnost v oblasti životního a neživotního pojištění.

Oceňování majetku pro - věci nemovité, - nehmotný majetek, - finanční majetek Provádění staveb, jejich změn a odstraňování

Služby: - soudní znalec Odvětví, specializace: - ekonomika - doprava - strojírenství

Ing. Josef Podrazký je daňový poradce a poskytuje právní pomoc a finančně ekonomické rady.

ATTRACTIVE PROJECT s.r.o. se zaměřuje na půjčování karavanů a obytných domů a na emitovaní dluhopisů, které poté slouží k nákupu realit nebo výstavbě tzv. tiny house (mini domků).

Jsme česká poradenská společnost, která se zabývá problematikou korporátního financování, strategického a ekonomického poradenství

Vedení účetnictví, vedení daňové evidence

Služby: - komplexní vedení účetnictví a daňové evidence - mzdy - daňové poradenství

Účetní kancelář Ivana Vitnerová se zaměřuje na zpracování účetnictví, daňové evidence, vedení mzdové agendy i daňová přiznání. Provádíme také účetní a daňové poradenství. Najdete nás na Praze 9, městská část Libeň. Naše služby: - vedení účetnictví (dříve podvojné účetnictví) - zpravování daňové evidence (dříve jednoduché účetnictví) - ...

Účetní a daňová kancelář - vedení účetnictví - daňová evidence - personalistika a mzdy. Další kancelář - adresa: Mariánské nám. 2, Znojmo.