FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Firma ILONA POPKOVÁ - ÚČTO s.r.o. je společnost s ručením omezeným, která se již od roku 1997 zabývá účetními a mzdovými službami. Firma nabízí svým klientům kvalitní a profesionální zpracování účetní a mzdové agendy, zajišťuje jednání s příslušnými úřady, poskytuje poradenství v oblasti daní a mezd. Druhou pobočku společnosti naleznete na ...

Daňové poradenství: -zastupování před správcem daně -zpracování účetnictví -kontrola účetnictví z pohledu daní -odklad podání daňového přiznání.

Činnost: -účetnictví -daňové poradenství.

Soudní znalec obor oceňování nemovitosti. Odhady, odhadce, oceňování, ceny, cena nemovitostí, majetku.

Projektová, inženýrská kancelář: -projekce, projektant, projekční práce -architekt -bytová, občanská stavba, stavba pro podnikání Soudní znalec, znalecké posudky, posudek, odhadce. Ceny, cena a odhady nemovitostí, odhadce. Převody, oceňování nemovitostí, smlouvy, odhady.

Služby: -daňové poradenství -účetnictví.

HAVLIMART s.r.o. provozuje agenturu, která pomáhá s hledáním bydlení, vízy, zdravotním pojištěním, dopravou, překlady a dalšími potřebami.

Finanční a pojišťovací makléřství, poradenství. Pojištění průmyslových rizik, pojištění vozidel, pojištění majetku občanů životní a cetovní pojištění.

Finance pod Lupou s.r.o. poskytuje komplexní finanční poradenství v oblasti hypoték, investic, pojištění a realit. Zaměřují se na individuální přístup ke klientům, komunikaci s realitními kancelářemi, advokáty a dalšími odborníky, aby klientům ušetřili čas a starosti.

Společnost APART development s.r.o. Vám pomůže investovat do nemovitostí.

Poskytujeme poradenství pro domácnosti, firmy i veřejný sektor v oblastech energie, financí, staveb a dalších.

Opravy ostatních dopravních prostředků a pracovních strojů -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb Poskytování nebo zprostředkování spotřebitelského úvěru.

SMĚNÁRNA HK s.r.o. má výhodné směnné kurzy pro různé měny a služby jako Western Union. Nachází se v Hradci Králové a poskytuje aktuální kurzovní lístky pro nákup a prodej valut.

Jan Šimek poskytuje finanční poradenství a služby v oblasti investic, pojištění a úvěrů.

Šárka Topiařová je pojišťovací makléř.

Nabízím zpracování tržních odhadů cen nemovitostí a znaleckých posudků pro byty, rodinné domy, pozemky, zahrady a chaty. Tržní ocenění nemovitostí pro účely dědického řízení, rozvodového řízení a soukromé účely. Dále vypracování darovacích a kupních smluv, odhad nájemného a pasporty staveb.

Autorizovaný servis vozů Škoda, Bosch Service, Škoda Plus - servis, leasing, pojištění, protiúčet - náhradní díly, příslušenství. Prodej: - pneu.

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků Naším cílem je klientům zjednodušit život a ušetřit peníze. Svěřte své účetnictví, daně a mzdy do rukou odborníků s 30 lety zkušeností. Zpracujeme jej po celé ČR právnickým osobám i OSVČ online či ...

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence -Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost

Helena Kocábová se zaměřuje na oceňování nemovitostí a služby v oblasti znalce ekonomiky.

Vedení účetnictví, vedení daňové evidence

Czech TAX Management, s.r.o. poskytuje komplexní služby v oblasti daňového poradenství a účetnictví. Nabízí pomoc s daňovými přiznáními, optimalizací daní a zastupováním před finančními úřady.

Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků