FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence -Činnost podnikatelských, finančních, organizačních a ekonomických poradců

Služby: - zpracování účetnictví a daňové agendy pro firmy, živnostníky.

Vedení účetnictví - vedení daňové evidence Počítačové kurzy

Vedení - daňová evidence, zpracování daňová přiznání. Vedení - účetnictví, zpracování - mzdy - účetní poradenství.

Služby: - vedení, zpracování účetnictví - vedení daňové evidence, vedení daňového přiznání - poradenství.

Pro stálé klienty společnost zajišťuje, služby: -ekonomické -daňové -účetní -mzdové -osobní zázemí včetně plného zastupování před správcem daně -za fyzické osoby dále zastupování u správ sociálního zabezpečení a zdravotních pojišťoven s cílem ponechat jim prostor na vlastní podnikatelskou činnost.

Služby: - vedení, zpracování účetnictví - vedení daňové evidence, zpracování daňových přiznání - vedení mzdové agendy, zpracování mezd, mzdy - vypracování podkladů k žádostem o úvěry či analýzy hospodaření - účetní poradenství.

Služby: - vedení, zpracování účetnictví - vedení daňové evidence, zpracování daňového přiznání, daně.

Daňový poradce, daňové poradenství. Služby: -zpracování všech daňových přiznání -zpracování sociálního a zdravotního pojištění -kompletní vedení účetnictví.

Služby: - daňové poradenství - účetní aktivity - vedení, zpracování účetnictví - auditorské aktivity - účetní audity.

Služby: - vedení, zpracování účetnictví - vedení daňové evidence, zpracování daňového přiznání - účetní poradenství.

-Činnost organizačních a ekonomických poradců -koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej -zprostředkovatelská činnost Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence

Služby: - vedení, zpracování účetnictví - vedení daňové evidence, zpracování daňového přiznání - personalistik - vedení mzdové agendy, mzdy - nabídka daňového poradenství.

Advokátní kancelář - právo občanské, obchodní a trestní

Služby: - vedení, zpracování účetnictví - vedení daňové evidence, zpracování daňového přiznání - vedení mzdové agendy - účetní, ekonomické a daňové poradenství - zprostředkování úvěrů.

Poskytuje - finanční poradenství, obchodní zástupce - Českomoravská stavební spořitelna.