FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Služby: -zastupování před správcem daně -vedení jednoduchého a podvojného účetnictví, -vedení daňové evidence, zpracování daňových přiznání, daně -vedení mzdové agendy, mzdy -personalistika. -poradenství: -daňové, v oblasti daní -ekonomické -audity.

Dražební kancelář. Člen české asociace dražebníků. Člen komory specialistů pro krizové řízení a insolvenci v ČR. Služby: - provádění veřejných dražeb dobrovolných - likvidátor obchodních společností, družstev a ostatních podnikatelských subjektů - ceny a odhady nemovitostí a movitostí, strojů a zařízení, vozidel a techniky.

Dražební kancelář. Člen české asociace dražebníků. Člen komory specialistů pro krizové řízení a insolvenci v ČR. Služby: - provádění veřejných dražeb dobrovolných - likvidátor obchodních společností, družstev a ostatních podnikatelských subjektů - ceny a odhady nemovitostí a movitostí, strojů a zařízení, vozidel a techniky.

Služby: - administrace veřejných zakázek pro obce, města a státní organizace zakončených e-aukcí - elektronické aukce - pořádání elektronických aukcí na výběr dodavatelů energie pro domácnosti a komerční společnosti - zajištění hypotéky či refinancování stávajících úvěrů pro klienty.

Obchodní zástupce Českomoravské stavební spořitelny.

Činnost: -poradenství ekonomické, organizační. Obchodní činnost, zprostředkování služeb. Ubytování-ubytovací a hotelové služby. Realitní kancelář. Zprostředkování služeb v oblasti stavebnictví a zemědělství. Nákup, prodej a skladování paliv a maziv včetně jejich dovozu. Provozování čerpacích stanic s palivy a mazivy. Pronájem, ...

Auditorská kancelář. Auditorské služby: - audity, ověřování řádných, mimořádných účetních uzávěrek - kontrola účetnictví - kontrola hospodaření.

Služby: - právní poradenství - finančně ekonomické poradenství - daňové poradenství - v oblasti odvodů, poplatků - vedení, zpracování účetnictví - vedení daňové agendy, zpracování daňového přiznání.

Naše služby: - autoškola - vedení účetnictví - spedice.

Alpenverein cestovní pojištění platné pro lyžování, horolezectví, freeride, snowboarding, cyklistiku, sjezd divoké vody atd.

Zpracování - daňová přiznání Výuka - účetnictví Vedení - účetnictví - mzdy

Daňový poradce. Služby: - ekonomické, daňové poradenství - vedení, kontrola účetnictví - zpracování daňového přiznání.

Advokátní kancelář - občanské a obchodní právo

Oceňování nemovitostí pro potřebu dědického řízení a podobně. Dalším oborem je realitní činnost.

Daňové poradenství - zpracování daňového přiznání Vedení účetnictví - daňová evidence - mzdová agenda.

Služby: - vedení, zpracování účetnictví - vedení mzdové agendy, mzdy - vedení daňové evidence, zpracování daňového přiznání, daně.

Manažerské poradenství. Investiční fondy. Provádění: - veřejné dobrovolné dražby. Správa a údržba nemovitostí.

Služby: - vedení, zpracování účetnictví - vedení daňové evidnce, zpracování daňového přiznání, daně - zpracování mzdové agendy, mzdy.

Advokátní kancelář. Advokátní služby: - zaměření na občanské právo, insolvenční právo. Právní poradenství.

Oceňování motorových vozidel a mobilních strojů.

Realitní činnost. Služby v oblasti realit a finančního poradenství. Nákup a prodej pohledávek. Inženýrská činnost v investiční výstavbě.

Služby: - vedení, zpracování podvojného účetnictví - daňová evidence, zpracování daňového přiznání, daně - daňové poradenství - zpracování mzdové agendy, mzdy - vedení personální agendy - vedení evidence drobného a dlouhodobého majetku - pravidelná analýza hospodaření.

Služby: - kompletní vedení, zpracování podvojného účetnictví - vedení daňové evidence - vedení mzdové agendy, mzdy - vedení personální agendy - zpětné zpracování účetnictví nebo daňové evidence - zastupování na úřadech. Skladování, balení, distribuce: - specializace na knihy - další výrobky - kosmetika, potravní doplňky, čaje, ...