FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Poskytování nebo zprostředkování spotřebitelského úvěru.

Naše firma se specializuje na likvidaci pojistných událostí. Pracuji jako samostatný likvidátor pojistných událostí. Další oblastí činnosti je poradenství ve všech oblastech pojištění. Samozřejmostí je spolehlivost a diskrétnost. V případě potřeby mne můžete kdykoli kontaktovat.

Advokátní kancelář - právo občanské, obchodní, pracovní, rodinné rozvody, společné jmění manželů a trestní

Advokátní kancelář - generální praxe

Poskytování právních služeb - generální praxe.

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence. Zpracování veškerých daňových přiznání pro fyzické a právnické osoby Zpracování ročního vyúčtování daně z příjmů ze závislé činnosti a daně vybírané srážkou přechod z daňové evidence na vedení účetnictví Zastupování před státními orgány ve všech daňových řízeních průběžné ...

Advokátní kancelář. Právnické služby: - právní poradenství - zastupování při soudních a jiných řízeních, obhajobě v trestních řízeních - sepisování smluv, právních rozborů či jiných listin.

Obchodní zástupce - Českomoravská stavební spořitelna

Advokátní kancelář - právo insolvenční, obchodní, občanské, pracovní a rodinné rozvody, společné jmění manželů

Advokátní kancelář - právo občanské, obchodní, rodinné rozvody, společné jmění manželů a trestní Výkon rozhodnutí zástavy, vymáhání pohledávek

Služby: - kompletní zpracování účetnictví - vedení daňové evidence, zpracování daňového přiznání, daně - mzdové agendy, mzdy - zastupování na úřadech.

Provoz střediska sdílených služeb pro oblast ekonomiky. Služby: - vedení, zpracování účetnictví - reportingu a controllingu a bezhotovostní úhrady plateb přímého elektronického bankovnictví.

Realitní kancelář. Realitní činnost. Zprostředkování - prodej, nákup, pronájem. - nemovitostí, nemovitosti. Další služby: - provádíme veřejné dražby dobrovolné - zajistíme kompletní právní servis - provádíme oceňování nemovitosti a jejich správu - provádíme privatizaci bytového fondu - poskytujeme poradenství v oblasti investic.

Realitní kancelář. Realitní činnost. Zprostředkování - prodej, nákup, pronájem. - nemovitostí, nemovitosti. Další služby: - provádíme veřejné dražby dobrovolné - zajistíme kompletní právní servis - provádíme oceňování nemovitosti a jejich správu - provádíme privatizaci bytového fondu - poskytujeme poradenství v oblasti investic.

Vedení, poradenství - danězastupování při kontrolách Výuka - účetnictví - finanční řízení podniku Vedení, poradenství - účetnictví i pro neziskové organizace a bytová družstva

Obchodní zástupce - českomoravská stavební spořitelna

Kadeřnické studio. Dámské a pánské kadeřnictví. Kadeřnické služby: - stříhání vlasů - barvení, melírování - prodlužování vlasů systémem SO.CAP. Zprostředkování. - sjednání krátkodobého a dlouhodobého úvěry nebo půjčky do 50 tisíc pro oblast Svitavy, Moravská Třebová a Letovicko.

Reklamní agentura: -informační a orientační systémy pro obce a města -vnitřní a vnější info systémy -reklamní plochy na frekventovaných místech (midiboardy, výplně zábradlí), pronájem reklamních ploch (lavičky, zábradlí, sloupy veřejného osvětlení (VO) aj.) -plotterová grafika, velkoplošný tisk -malonákladový tisk až do ...

Znalecké posudky odhadů nemovitostí Geodetická kancelář - vyhotovení geometrických plánů - vytyčení hranic pozemků - zaměření podkladů pro projektovou přípravu, podélných a příčných profilů, digitálního modelu terénu - vyhotovení dokumentace skutečného provedení stavby - vyhotovení dokumentace skutečného stavu ...

Provádíme poradenství v oblasti ekonomické a finanční analýzy. Zajišťujeme investiční programy. Zprostředkujem tuzemské a zahraniční investice.

Naše kancelář zajišťuje široký okruh transakcí v oblastech: - korporátní právo - obchodní právo - tuzemské i zahraniční investice - mezinárodní právní služby - zakládání společností - průmyslové vlastnictví - prodej a pronájem nemovitostí

E-shop bazarových výrobků: - kojenecké zboží - dívčí, chlapecké oblečení - sportovní věci - hračky, dárkové předměty. Dále provádíme: - úklid domácností, kanceláří - žehlení, nákupy, mytí oken, drobná údržba - vedení účetnictví, včetně daňového přiznání, poradenství - zprostředkování návštěvy vinných sklepů na Moravě.