FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Wüstenrolt Group s.r.o Jsme velká, rychlá a seriózní společnost zabývající se spotřebitelským financováním, hypotékami a půjčkami v České republice. S námi získáte od 30.000 Kč až 5.000.000 Kč na cokoliv. Žádost o půjčku http://wustenrolt.cz/zadost-o-pujcku/

Služby: - zpracování, vedení účetnictví - vedení daňové evidence, zpracování daňového přiznání, daně - daňové poradenství.

Znalecký ústav. Znalecká činnost v oboru ekonomika. Služby: - vypracování znaleckých posudků, znalecké posudky - oceňování movitých věcí, nehmotného a finančního majetku a podniků: - ocenění podniků, akcií, obchodních podílů - ocenění nehmotného majetku: - ochranné známky - ocenitelná práva, leasing - goodwill, ...

Auditorská společnost. Služby: - nezávislé auditní služby - audity účetní uzávěrky pro firmy a malé neziskové organizace: - cílem auditu je zvýšení spolehlivosti a důvěryhodnosti informací uváděných v účetní závěrce - audity dotací pro příjemce dotace či grantu - forenzní audit - přezkoumání hospodaření pro města, obce - ...

Služby: - správa, odkup, vykupování pohledávek - vymáhání pohledávek, vymáhání dluhů.

Poradenství: - finanční, ekonomické.

Vedení - daňová evidence - učetnictví - mzdy - zastupování na úřadech.

Vedení účetnictví, účetnické služby

Vedení účetnictví. Zpracování daňových přiznání.

Služby: - zpracování, vedení účetnictví - vedení daňové evidence, zpracování daňového přiznání, daně. Správa majetku: - bytová družstva.

Daňová přiznání fyzických a právnických osob - zastupování na úřadech Vedení - účetnictví - daňové evidence, zpracování - měsíční i čtvrtletní DPH - zpracování mezd, mzdový outsourcing pojištění odpovědnosti u pojišťovny Kooperativa, a.s.

Služby: - zpracování, vedení účetnictví - vedení daňové evidence, zpracování daňového přiznání, daně - daňové a účetní poradenství.

Advokátní kancelář - generální praxe

Advokátní kancelář - přestupkové a trestní právo

Zpracování - účetnictví - daňová evidence - mzdyúčetní poradenství

Služby obchodního zástupce Allianz pojišťovny.

Směnárna. Veškeré směnárenské operace.

Prodej, servis, leasing: - osobní a užitkové automobily FIAT. Hyundai Klimex www.hyundai-klimex.cz +420 724 549 300 Autorizovaný prodej a servis vozů značky Hyundai. Prodej nových a předváděcích vozů. Nabízíme originální náhradní díly a příslušenství. Montáž LPG. Kontaktní údaje Adresa: Českolipská 1222 276 01 Mělník Mobil: ...

Služby: - komplexní služby v oblasti účetnictví.

Služby finančního makléře. Zprostředkování finančních produktů. Finanční poradenství.

Poradenství v oblasti národních a evropských dotací. Nabídka výběrových řízení pro investiční i neinvestiční zakázky, vedení účetnictví.

- Normalizační služby, kontrola a certifikace jakosti. - Finanční poradenství

Činnost: - vedení účetnictví - účetní a ekonomické poradenství - daňové poradenství - ekonomické poradenství - správa nemovitostí (včetně bytových jednotek) - komplexní poradenství pro podnikatele a firmy - podnikatelské záměry, jednání s bankami provozovna: Kutná Hora Karlov 197 tel: 327506189 fax: 327506560 mobil: ...

Služby: - daňové poradenství - vedení účetnictví - zpracování mzdové agendy. S námi máte vždy jistotu, že Vaše účetnictví zpracuje kvalifikovaný účetní s praxí a potřebným vzděláním. Vysokou kvalitu také zaručuje propojení účetních služeb s daňovým poradenstvím. Každý účetní doklad prochází interní účetní a daňovou kontrolou.

Služby v oblasti administrativní správy. Služby organizačně hospodářské povahy. Technické poradenství: - automobilový průmysl. Poradenství: - podnikatelské - finanční - ekonomické. Skladování zboží a manipulace s nákladem. Mimoškolní výchova a vzdělávání: - kurzy - školení - lektorská činnost.