FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Účetní poradenství. Vedení účetnictví. Daňové poradenství.

Developerská a investiční činnost v oblasti bytových a komerčních nemovitostí.

Advokátní kancelář - právo bytové, občanské, obchodní a pracovní - zadávání veřejných zakázek.

Služby: - vedení, zpracování účetnictví - vedení daňové evidence, zpracování daňového přiznání, daně - daňové poradenství.

Nabízíme: - auditorské služby - vedení účetnictví.

Poskytuje - úvěry na koupi bytu - úvěr na zástavu nemovitosti, zprostředkování - bankovní hypotéky

Služby: - zpracování, vedení účetnictví - vedení daňové evidence, zpracování daňového přiznání, daně - vedení mzdové agendy. Daňové poradenství.

Advokátní kancelář - generální praxe

Prodej a dovoz - automobily Vedení - účetnictví podvojné, daňová evidence

Daňové přiznání - daňové poradenství - zastupování klientů na úřadech Vedení účetnictví - vedení daňové evidence - vedení personální a mzdové agendy - účetní poradenství - zastupování klientů na úřadech

Nabízíme strategické poradenství, které umožní porozumět rozhodujícím trendům na trzích, definovat optimální strategii a provést odpovídající změny ve fungování organizace.

Vedení účetnictví Pořádání - sportovní akce Pořádání - kulturní akce

Služby: - zpracování, vedení účetnictví - vedení daňové evidence, zpracování daňového přiznání, daně. Daňové poradenství.

Detektivní kancelář. Detektivní služby: - pro soukromé osoby - pro firmy, živnostníky - pro advokátní kanceláře - pro pojišťovny, finanční společnosti. Služby: - vyhledávání odposlechů, monitorovacích zařízení a kamer - vymáhání pohledávek - osobní ochrana, doprovody - převozy finančních hotovostí a cenin. Poradenská ...

Služby: - komplexní zpracování účetnictví - daňové poradenství - vedení účetnictví.

Služby: - zpracování, vedení účetnictví - vedení daňové evidence, zpracování daňového přiznání, daně. Daňové poradenství.

Bezpečnostní agentura: - ostraha majetku - ochrana osob. Služby: - vedení, zpracování účetnictví - vedení daňové evidence, zpracování daňového přiznání, daně.

Služby: - prodej motorových vozidel - smíšené zboží - činnost podnikatelských, finančních, organizačních a ekonomických poradců

Naše společnost se zabývá zprostředkováním hypoték. Provádíme kvalifikované srovnání hypoték z aktuální nabídky s cílem najít tu nejvhodnější pro daného klienta.

Advokátní kancelář - právo občanské, pracovní, rodinné rozvody, společné jmění manželů, správní a trestní