FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Poradenství a zastupování klienta v oblasti optimalizace a snížení nákladů prostřednictvím moderních nástrojů (např. e-aukce).

Služby: - podnikatelské, organizační poradenství - finanční, ekonomické poradenství.

Zprostředkování: - poskytování leasingu. Služby. - poradenství v oblasti leasingu - poradenství v energetice.

Služby: - inkaso pohledávek - odkup a prodej pohledávek - finanční, ekonomické a organizační poradenství - zakládání, prodej, nákup firem.

Zprostředkování obchodu a služeb. Služby: - nebankovní půjčky a úvěry - vyplácení - exekuce či dražby.

Obchodní zástupce - Českomoravská stavební spořitelna

Poradenství - oblast financí Prodej - čaje Přednášky a semináře - automatická kresba - mandaly - esoterika - numerologie Energetická diagnostika - čakry - orgány Prodej - bylinky - tinktury Čínské tlakové a SHIATSU masáže Poradenství - oblast zdravotního stavu a ...

Služby: - zpracování, vedení účetnictví - vedení daňové evidence, zpracování daňového přiznání, daně - daňové poradenství.

Služby: - poradenství v oblasti účetnictví, účetní poradenství.

Hledáte spolehlivého advokáta? Potřebujete radu z oblasti práva? Jsme připraveni poskytnout Vám veškeré služby advokátní kanceláře. Pracujeme v oblasti občanského a obchodního práva. Neváhejte a obraťte se na odborníky. Více informací naleznete na našich webových stránkách.

Poradenství pro firmy: - podnikatelské, organizační - finanční, ekonomické - v oblasti informačních technologií.

Autopůjčovna - dodávky - mikrobusy Pojištění automobilů

iq FIRMA pro Vás aktivně sleduje moderní trendy v jednotlivých odvětvích nákladů firem od energií, finančních produktů, digitalizace dokumentů, softwaru po úklidové služby. Umíme Vaše nákladové položky komplexně uspořádat a doplnit je o ty aktuálně nejchytřejší produkty na trhu s cílem významného uspoření nákladů a zvýšení Vaší ...

Služby: - správa pohledávek, vymáhání pohledávek: - monitoring a upomínkový servis, mimosoudní inkaso, právní služby a poradenství.

Pojišťovací společnost. Zprostředkování: - služby finančního makléře, služby pojištovacího agenta: - životní pojištění - úrazové pojištění - pojištění odpovědnosti za škody - pojištění motorových vozidel.

Služby: - ekonomické poradenství: - příprava informační a marketingové kampaně projektu Paradigma třetího milénia neboli Ekonomiky bez daní - rozvojové projekty.

Služby: - poskytování telekomunikačních služeb, telekomunikační služby - hotovostní a spotřební úvěry a hypotéční úvěry.

Autobusová doprava Vedení - podvojné účetnictví, majetek a mzdy Stavební práce

DPH zpracování, daňové přiznání, zpracování, vedení účetnictví, daňová evidence, mzdy, poradenství. Správa nemovitostí.

Finanční a pojišťovací poradce: -životní pojištění -úrazové pojištění -pojištění majetku -pojištění nemovitosti -pojištění motorových vozidel -podnikatelských rizik -cestovní pojištění -penzijní pojištění. Spolupráce s Hypoteční bankou a ČSOB.