FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Vývoj a implementace: - informační systém EIS APSO - programování na zakázku - tvorba web aplikací B2B, B2C - outsourcing. - platforma Intel - servery Hewlett-Packard - operační systém - UNIX, Linux, Windows NT, Windows XP, …. Školení: - moduly informačního systému EIS APSO - databázový systém PROGRESS ...

Advokátní kancelář - generální praxe - právo občanské, obchodní a rodinné rozvody, společné jmění manželů

Daňové poradenství Účetní poradenství

Advokátní kancelář - obchodní a korporátní právo - ochrana průmyslového a duševního vlastnictví - rozhodčí řízení Výkon rozhodnutí zástavy, vymáhání pohledávek

Advokátní kancelář - generální praxe

Provádíme audit pro společnosti, města i neziskové organizace. Zajišťujeme komplexní auditorské služby, vedení účetnictví, daňové a účetní poradenství. Školení vnitřního kontrolního systému. Vytvoření oběhu účetních dokladů a směrnic pro organizace.

Zpracování mezd. Personalistika. Daňové poradenství.

Poradenství: - organizační, podnikatelské - účetní, ekonomické. Služby: - provádění finančních operací ve firmách.

Daňový poradce poskytuje právní pomoc a finančně ekonomické rady ve věcech daní, odvodů, poplatků a jiných podobných plateb, jakož i ve věcech, které s daněmi přímo souvisejí.

Východočeská finanční a leasingová společnost. Finanční leasing: -osobní automobily -užitková vozidla -dopravní a manipulační technika -splátkový prodej autobusů.

Poskytujeme notářské služby včetně ověřování listin a podpisů. Vyřizujeme výpisy z katastrů, rejstříku trestů, obchodních rejstříků. Mimo jiné zajišťujeme sepisování smluv, zakládání společností.

Poskytuji nezávislé finanční poradenství. Nabízím zpracování finančních plánů či optimalizaci rodinných financí.

Poradenství - účetnictví - daňová evidence

Vedení - účetnictví - mzdová a personální agenda

Obchodní zástupce Českomoravské stavební spořitelny.

Advokátní kancelář - generální praxe - trestní právo

Soudní znalec v oblasti odhadů nemovitostí.

Vedení účetnictví a daňové evidence (jednoduché i podvojné účetnictví), mzdy, DPH, ekonomické poradenství. Ekonomické projekty včetně projektů EU.

Stavební činnost: - stavební práce a demolice - projekce - rozpočty staveb. Znalecká činnost: - ceny a odhady nemovitostí - znalecké posudky - odborné posudky. Pronájem: - kanceláře - obchody - skladovací prostory.