FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Advokátní kancelář. Právní služby v oblasti: - občanské právo - rodinné právo - obchodní právo - správní právo - trestní právo - autorské právo - ústavní právo - finanční právo - průmyslové právo - insolvenční a konkursní právo včetně oddlužení - právo EU, komunitární právo.

Inženýrská a investorská činnost ve výstavbě.

Soudní znalec. Obory: ekonomika, strojírenství. Odhady, ocenění, posudek -strojů, zařízení, systémů, zařízení kanceláří, zařízení domácností, movitý majetek -znalecký výstup -znalecký posudek -obchod (s použitými stroji, zařízeními)

Účetní a daňové poradenství pro malé i střední firmy a společenství vlastníků bytových jednotek.

Poradenství v oblastech podnikatelských, finančních, organizačních a ekonomických.

Služby. - kompletní zpracování, vedení účetnictví - vedení daňové evidence, zpracování daňového přiznání, daně - zpracování mezd, mzdové agendy - finanční analýzy - poradenství v oblasti veřejných zakázek.

Služby: - v oblasti facility managementu: - komplexní správa a údržba administrativních budov - služby technologických dispečinků - technická a IT podpora pro podnikatelské subjekty, firmy - úklidové služby, úklidy - služby spojené s provozem objektu - správa a údržba vlastních nemovitostí - účetní služby - ...

Služby: - třídění, uložení, skladování a péče o písemností a skartace - inventarizace, oceňování a organizace dražeb a prodejů movitého a nemovitého majetku - vedení daňové evidence.

Vedení účetnictví pro právnické osoby. Vedení daňové evidence pro fyzické osoby. Mzdová a personální evidence. Daňové poradenství.

Advokátní kancelář. Služby: - právní poradenství, advokátní služby: - občanské právo - obchodní právo - pracovní právo - exekuce - zastoupení u soudů - vymáhání pohledávek - sepisování smluv či dohod.

Vedení účetnictví, daňové evidence a mzdové agendy.

Poradenství pro financování bydlení.

Služby: - zpracování, vedení účetnictví - vedení daňové evidence, zpracování daňového přiznání, daně - ekonomické, organizační a majetkového poradenství.

Finanční poradenství Kompletní realitní činnost - byty - rodinné domy - nájemní domy - chaty a chalupy - pozemky Kompletní realitní činnost - komerční objekty - administrativní budovy - prodejny, obchody Zprostředkování velkoobchodu - dřevo - papír - ocel - uhlí - elektronické komponenty - reklamní předměty - stavebniny.

Advokátní kancelář - generální praxe - obchodní a korporátní právo - fúze a akvizice

Vedení - účetnictví - daňová evidence

výběr podhodnocené nemovitosti, investice do nemovitostí návrhy a realizace interiéru namíru financování nemovitosti a interiéru najednou

Zpracování účetnictví, daňové evidence a mezd a poskytování daňového a účetního poradenství.

Mediace je kultivovaný způsob řešení sporů, ve kterém účastníci sporu za pomoci nestranné a nezávislé osoby – kvalifikovaného mediátora – hledají cestu ke vzájemné dohodě. Mediace je velmi vhodnou alternativou soudního řízení.

Bezpečnostní služba Právní služby