JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Služby: -daňový poradce -právní pomoc -finančně ekonomické rady.

F1 Finance, s.r.o. se zaměřuje na finanční poradenství a na poskytování hypoték a úvěrů.

Bankovní služby: infolince 800 300 300. Bydlení: - hypotéky - půjčky - developerské projekty - pojištění. Spoření, investování a zhodnocování peněz: - fondy: - podílové - zajištěné - spořicí produkty - životní pojištění - penzijní připojištění - stavební spoření - asset management. Půjčky a úvěry: - půjčky ...

Služby: -vedení účetnictví -daňová evidence -finanční poradenství pro firmy.

Služby: -právnícké v oblasti generální praxe.

Firma PRICEWATERHOUSECOOPERS AUDIT, s.r.o. pomáhá firmám v oblasti auditu, daní, práva či poradenství, ať už jde o technologie, fúze, udržitelnost, či kybernetickou bezpečnost.

služby: -poradenství v oblasti pojištění -investic, stav. spoření.

Společnost ALD Automotive s.r.o. nabízí osobní a užitkové automobily i na leasing, servis.

Daňový poradce reg.č.2106. 17 let jsem již daňovým poradcem a vedu účetnictví a mzdovou agendu. Postárám se Vám o tyto záležitosti, k tomu zastoupím na úřadech a poradím. Nebojte se svěřit mi Vaše daně a účetnictví.

Poskytuje - daňové prodenství Poskytuje - účetní poradenství Zpracování - mzdy - účetnictví

Advokátní kancelář - právo bytové, pracovní, rodinné rozvody, společné jmění manželů a trestní - nezletilé děti péče, výživné

Finanční servis Lékařský servis Farmaceutický servis Školení - ekonomie - marketing - prodej

Advokátní kancelář - právo obchodní, občanské, rodinné, pracovní, trestní, konkurzní a správní

Advokátní služby, právnické.

Účetní poradce - vedení účetnictví, vedení daňové evidence.

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence.

JUDr. Jana Matýsková je notářka. Notářská kancelář. Služby: - svěřenecký fond - nadace a nadační fondy - pozůstalost - ověřování a osvědčování - převody nemovitostí - notářské úschovy a další.

Znalecké posudky oboru dendrologie Projekce zahrad a parků, návrhy a projekty - zahrady - parky - hřbitovy - veřejné plochy