FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Advokátní kancelář - generální praxe

Credit House s.r.o. poskytuje hotovostní půjčky a půjčky zajištěné zástavou nemovitosti, popřípadě movitého majetku (cenných papírů). Nové produkty: - půjčky – bezúčelové - půjčky bez ručení - souběžné půjčky - opakované půjčky - spotřebitelské úvěry - leasing movitých a nemovitých věcí (zpětný leasing)

Hudební skupina Deep Cut. Zprostředkování: - nabídka vystoupení hudební skupiny. Služby: - ekonomické poradenství.

Nezávislé finanční konzultace - pojištění

Služby. - zpracování, vedení účetnictví - vedení daňové agendy, zpracování daňového přiznání, daně - účetní, ekonomické poradenství.

Služby: - zpracování, vedení účetnictví - vedení daňové evidence, zpracování daňového přiznání, daně - účetní a ekonomické poradenství.

Služby: - zpracování, vedení účetnictví - vedení daňové evidence, zpracování podkladů k daňovému přiznání, daně - personalistika.

Soudní znalec v oboru zdravotnictví a kriminalistiky. - specializace molekulární biologie a DNA analýza.

Advokátní kancelář - právo občanské, pracovní, korporátní obchodní společnosti, trestní a zdravotnické

Advokátní kancelář - právo občanské, obchodní, pracovní, rodinní rozvody, společné jmění manželů a správní.

Soudní znalec v oboru Ekonomika, odvětví Investice, Racionalizace, Řízení, plánování a organizace ekonomiky, Dodavatelskoodběratelské vztahy. Ekonomické poradenství se zaměřením na strategické, finanční a krizové řízení, poradenství a posudky v oblasti investic, racionalizace, řízení, plánování a organizace ekonomiky. Krizové plánování a ...

Specialista úvěrového financování. Zprostředkování, poskytování: - úvěrů a půjček, nebankovní úvěry a půjčky.

Nabízíme služby v oblasti financí, půjček a financování investic. Zajišťujeme překlenovací půjčky. Poskytujeme investiční poradenství a hypoteční servis. Zabýváme se oddlužením klienta i zastupováním před exekutorem a odkupem krátkodobých pohledávek.

Soudní znalec v oboru strojírenství a ekonomika. Služby: - znalecké posudky, ocenění - závěry v dokumentech jsou uznávány v řízeních před státními orgány - obchodní soudy, finanční úřady - odborné odhady - dokumenty, které slouží ke zjištění hodnoty oceňovaného majetku, nejsou většinou uznávány státními orgány - odborná ...

Vedení účetnictví, mzdy. skladová evidence, DPPO, VZZ, rozvaha, přílohy, DPFO, daňová evidence

Asistenční služba, výjezdní servis, nonstop OPEL: - 602 365 895 Autosalon. Autorizovaný dealer OPEL. Prodej: - nové i ojeté vozy OPEL OPEL leasing, půjčka bez ručitele FIXCREDIT. CAC Leasing, ČP Leasing. Pojištění. Veškeré náhradní díly OPEL. Autoservis, práce: - mechanické - elektrikářské - klempířské - univerzální ...

Advokátní kancelář - právo občanské, obchodní, pracovní, správní a trestní

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví

Nabízíme: - daňové poradenství - auditorské služby.

HZ ECONOMIST spol. s r.o. účetní, daňové a poradenské služby, člen PKF: - rekonstrukce účetnictví - kontroly účetnictví - inventarizace majetku - zpracování oběhu dokladů a směrnic - audity - daně - zastupování na úřadech - účetní poradenství - vedení účetnictví a daňové evidence, zpracování účetních závěrek.

Advokátní kancelář. Právní služby: - autorské právo - jednání s úřady - dopravní nehody - exekuce - náhrada škody - nekalá soutěž - obchodní společnosti - směnky a šeky - obhajoba - ochrana osobnosti - ochrana spotřebitele - převody nemovitosti - pracovní právo - rodinné právo - smlouvy - vymáhání pohledávek - ...