FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Advokátní kancelář - generální praxe - autorské a správní právo

Zpracování - daňová přiznánídaňové poradenství Ekonomické poradenství Vedení - účetnictví - daňová evidencezpracováníé - mzdová agendaúčetní poradenství

Advokátní kancelář - právo evropské, obchodní a trestní a mezinárodní soukromé - lidská práva a svobody

Služby: - vedení, zpracování účetnictví - vedení daňové evidence, zpracování daňových přiznání - poradenství v oblasti účetnictví, financí, daní.

Služby: - vedení, zpracování účetnictví - vedení daňové evidence, zpracování daňového přiznání - vedení mzdové agendy - digitální fotografie - DTP studio, grafické práce - webdesign - tvorba webových stránek, webové prezentace.

Nabídka kompletní správy nemovitostí, od založení bytového družstva nebo sdružení vlastníků, přes vedení účetnictví, až po havarijní služby, pojištění budov a zprostředkování hypoték. Zajišťujeme stavební služby spojené s provozem nemovitosti. Poskytujeme prostor pro členské schůze.

Projekční a poradenská kancelář pro zahradní a krajinářskou tvorbu. Služby zahradního architekta: -zpracování: -projekty, návrhy - parky, sady, zahrady -znalecké posudky. Ateliér nabízí oborový software: -Správa sídelní zeleně -Oceňování dřevin -Sortiment výpěstků.

Vedení účetnictví - poradenství

Ekonomické poradenství Účetnictví - vedení

Služby: - soudní znalec v oboru oceňování nemovitostí: - cenové odhady nemovitostí, odhady ceny nemovitosti.

Služby - kompletní zpracování, vedení účetnictví fyzických a právnických osob - vedení daňové evidence, veškerá daňová hlášení - zpracování mezd, mzdová agenda - poradenství - účetní, ekonomické, organizační - správa pohledávek - jednání se správou sociálního zabezpečení, zdravotními pojišťovnami a na finančích úřadech.

Advokátní kancelář. Právní, právnické služby: - zaměření na občanské právo, obchodní právo a pracovní právo.

Advokátní kancelář - právo občanské, obchodní a živnostenské - právo obchodních společností zakládání, změny Výkon rozhodnutí zástavy, vymáhání pohledávek

Služby: - kompletní zpracování a vedení účetnictví - zpracování daňové evidence, daňového přiznání, daně - vedení mzdové agendy - ekonomické poradenství.

Služby finančního a personálního poradce: - poskytování finančního a personálního poradenství a krizového managementu.

Služby: - účetní audit - ověření řádné i mimořádné účetní uzávěrky - interní audity - ověřování výroční zprávy - ověřování konsolidačních reportovacích balíčků - účetní poradenství - poradenství ve finanční řízení společností - služby týkající se vnitřního kontrolního systému - tvorba reportů pro tuzemské a zahraniční vedení ...

Daňový poradce. Auditorské služby. Vedení účetnictví.

Služby: -poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -oceňování majetku -odhady movitých věcí, aut -technologické celky, technologických celků -znalec v odhadech. Obory znalců: -doprava - městská - silniční -ekonomní -strojírenství.

Účetní poradenství - zpracování mzdové agendy

Vedení účetnictví a daňové evidence