FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Advokátní kancelář. Služby: - specializace na insolvenční práco a rozhodčí řízení - obchodní právo. - likvidace společností - sepisování smluv - vymáhání pohledávek soudní cestou - občanské právo - dražby. Daňové poradenství. Právní poradenství - úvodní konzultace ZDARMA.

Zprostředkování - pojištění - komplexní služby v oblasti průmyslových a podnikatelských rizik

Advokátní kancelář - právo občanské, obchodní, pojišťovací, přestupkové a rodinné rozvody, společné jmění manželů

Advokátní kancelář - právo finanční, obchodní, pracovní, správní a stavební

Stavební spoření, úvěry, hypotéky, pojištění. Poradenství.

Poskytnutí pojištění, finanční poradenství, spoření.

Vedení účetnictví, daňová evidence, mzdy a personalistika..

Pojištění osob, majetku, motorových vozidel, odpovědnosti i průmyslových a podnikatelských rizik. Finanční poradenství.

Dodávka - plynová paliva Prodej - pevná paliva Vymáhání pohledávek.

Životní pojišťovna. Pojišťovací služby: - kapitálové životní pojištění - rizikové životní pojištění - investiční životní pojištění - úrazové pojištění - doplňkové zdravotní pojištění (pojištění pro případ nemoci). Sídlo společnosti: - Praha 2 - Nové Město, Lazarská 13/8.

Vymáhání pohledávek a vymáhání dluhů ve všech stupních řízení do zaplacení po celé ČR. Najdeme takové řešení, aby vymáhání bylo co nejrychlejší a úspěšné.

Pojišťovací agent. Zprostředkování: - pojištění. Kompletní nabídka pojištění, úrazové a životní pojištění, pojištění majetku, podnikatelů, odpovědnosti, vozidel, penzijní připojištění.

Tržní odhady - znalecké posudky Realitní kancelář - byty - domy i rodinné - vily - pozemky Realitní kancelář - nebytové a komerční prostory Realitní kancelář - poradenství

Telekomunikační poradenství Finanční poradenství

Finanční poradce. Pojišťovací poradce. Produkty a služby: - pojištění osob - pojištění majetku - pojištění motorových vozidel - pojištění odpovědnosti - pojištění průmyslových rizik - povinné ručení - pojištění firemního majetku.

Finanční poradenství Zprostředkování - úvěry ze stavebního spoření

Advokátní kancelář - právo bytové, občanské, obchodní a rodinné rozvody, společné jmění manželů

Poskytuje - daňové poradenství Vedení - účetnictví - daňová evidence - mzdové agendy

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence

Nabízíme účetní a ekonomické služby, vedení účetnictví, daňové evidence a personalistiky, zpracování daňových přiznání a zastupování na úřadech.

Advokátní kancelář - právo bytové, insolvenční, pracovní a rodinné rozvody, společné jmění manželů - nezletilé děti péče, výživné