FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Zprostředkování hypoték a další finanční služby

Asistenční služba, výjezdní servis, nonstop OPEL: - 602 365 895 Autosalon. Autorizovaný dealer OPEL JABLONEC NAD NISOU, LIBEREC. Prodej: - nové i ojeté vozy OPEL - nové vozy ISUZU OPEL Finance: - půjčka - leasing - operativní leasing - pojištění Veškeré náhradní díly OPEL. Autoservis, práce: - mechanické - elektrikářské - ...

zánik poslední živnosti: 31.5.2010. Oceňování nemovitostí - znalecké posudky.

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence.

Advokátní kancelář - generální praxe

Činnost: - advokátní kancelář - občanské právo - trestní právo - obchodní právo.

Advokátní kancelář: -právní pomoc fyzickým a právnickým osobám ve věcech souvisejících s jejich podnikatelskou činností. - obhajoba v trestním řízení - zastupování v občansko právních věcech - převody nemovitostí.

Advokátní kancelář. Právní služby: -obchodní, trestní právo -právo duševního vlastnictví.

Advokátní a patentová kancelář. Kancelář založena v roce 1995. Specializujeme se zejména na dlouhodobou spolupráci s podnikatelskými subjekty. Poskytujeme služby zejména v oblasti: obchodní právo korporátní právo pracovní právo právo průmyslového vlastnictví mimosoudní řešení sporů za pomoci práva spolupráce/collaborative law; mediace, ...

Advokátní kancelář - právo dědické, rodinné rozvody, společné jmění manželů, německé a mezinárodní soukromé

Advokátní kancelář - právo bytové, občanské a trestní

Advokátní kancelář. Právní poradenství.

Advokátní kancelář. Právní služby. Právo.

Advokátní kancelář - generální praxe

Advokátní kancelář, právník. Bytové a rodinné právo.

Advokátní kancelář - právo občanské, rodinné rozvody, společné jmění manželů a trestní

Notář. Poskytování notářských služeb.

Advokátní kancelář - bytové, občanské, obchodní, pracovní a rodinné právo